a po co komu dwie części pasa??
Wystarczy z powodzeniem jedna. Tam jest tylko skup palet a jego właściciel na ostatnim małym zlocie kręcił się swoim okularem więc pewnie nie będzie miał nic przeciwko.
Co do klubu to podobno "ckpl" ale nie wiem nawet za bardzo kto to i co to. Podejrzewam że CIVIC KLUB.
Hemi ja tam mam pogode na googlach ustawioną na Bolesławiec i pokazuje 6 st w dzień i -2 w nocy( z niedzieli na poniedziałek)
Ale fakt trzeba się cieplutko ubrać,
szkoda tylko że tak zimno bo już chiałem Alu założyć a tu trzeba będzie na stalówkach przyjechać. :-(
Coltmania.pl
Forum posiadaczy i miłośników Mitsubishi Colt - zapraszamy!
(...)Bóg dał człowiekowi nogi, a dał po to żeby mógł dojść tam, gdzie na glebie nie wjedzie.(...)
przeca sniegu nie ma więc dawaj alu:D inna kwestia ,to fakt iż w zeszłym roku 3.05 spadł śnieg,teraz kwiecień przywita nas drapaniem szyb...efekt cieplarniany:D
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Jedank chyba przyjadę na czerwonych stalówkach,
właśnie widzę po różnych forach że może przyjechać sporo ludzi,
mam nadzieje że pogoda większości nie odstraszy.
Dopisane 29.03.2012r. o godz. 14:54:
Igi jak coś to będą zdjęcia to pooglądasz sobie to prawie jakbyś był hehe ;-P
Coltmania.pl
Forum posiadaczy i miłośników Mitsubishi Colt - zapraszamy!
(...)Bóg dał człowiekowi nogi, a dał po to żeby mógł dojść tam, gdzie na glebie nie wjedzie.(...)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.