Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Krzywa i nie tylko-zloty/imprezy motoryzacyjne w okolicach

~ niezalogowany
30 października 2011r. o 15:45
Tyle że pas został zajęty przez ogrodzony parking dla awionetek i nie ma za bardzo gdzie polatać
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4190
#Detonator nieaktywny
30 października 2011r. o 17:33
Gwynbleidd napisał(a): jak ci mama płaci to niech zafunduje lizaka i psychologa,jesteś jedną z tych łajz to same nic nie potrafią,nic nie mają(dojeżdżają MZK) a do krytykowania są pierwsze,weź sie Kocham Bolec.Info *ij ale tak mocno, pozdrawiam cie ozięble,ŁAJZO

:] :] :]

psychologa to ty chyba musisz sobie załatwić bo widocznie drazni cię mój komentarz jak widać tu i wielu.Ale powiem szczerze mam wy krec a...e na to. I ja cię nie obrażam i nie wyzywam. A jak masz słabe emocje to proponuje NERWOSOL. To może ty pokaż na co cię stać bo widać jesteś bardzo ustawiony i tobie wyszło wszystko. A czemu krytykuje bo ma do tego prawo bo to gówno nie zlot był i będzie. A od mojej mamy to bij w lewo.Do zobaczenia na kolejnych gównianych zlotach. :*

Dopisane 30.10.2011r. o godz. 17:33:

Zapomniałem dodać że na Tescco mam blisko to nie muszę jechać MZK :*

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
30 października 2011r. o 18:45
Czyżby szpital ?? :D
4190
#Detonator nieaktywny
30 października 2011r. o 19:18
&feature=related
~ niezalogowany
30 października 2011r. o 20:31
PIS ?? :P
~ niezalogowany
11 marca 2012r. o 21:15
Byłem dziś w krzywej samolotów nie ma,lotnisko czyste, proponuję dopalenie zimówek niedzielę 18.03 godz 14,00 .Są chętni???.
7088
#bercik117 nieaktywny
11 marca 2012r. o 21:22
ja jestem chętny :D
~cbr niezalogowany
12 marca 2012r. o 9:32
Powiem szczerze ze t oco widzialem w zeszlym roku na krzywej to bylo cos! tyle aut! cwierc mili! szacun! to było w marcu...
&list=UUQ9oKAEDoYnF0lcBZwOjBFg&index=20&feature=plcp

takie cośto ja rozumiem!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo