~DAWCA orgazmów niezalogowany 28 marca 2012r. o 20:50
To jak Panie i Panowie ogarniamy w niedzielę jakieś spotkanie zmotoryzowanych na ten nowy sezon ?? Bo chcę się zorientować co do ewentualnej liczby chętnych...
wiele osób coś tam gada o niedzieli,w sumie zaden klub niczego nie organizuje,ale ludzie się na 1.04 wybierają więc i pewnie ja zawitam ze znajomymi zobaczyć co się dzieje,byle pogoda dopisała:)
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Ja będę na 100% już koło 11 zawitam na lotnisko jak coś to chętnie boznam jakiegoś bolec naute bądź bolec nautke hehe autko chyba będzie łatwo do rozpoznania małe mitsubishi
Coltmania.pl
Forum posiadaczy i miłośników Mitsubishi Colt - zapraszamy!
(...)Bóg dał człowiekowi nogi, a dał po to żeby mógł dojść tam, gdzie na glebie nie wjedzie.(...)
Z tego co ja się orientuje to jakiś Klub mocno reklamuję tą datę więc chyba jednak ktoś to organizuje.
Ostatnio jak ktoś za bardzo reklamował imprezę to przyjechało ponad 2000 aut.
Matejo napisał(a): Ja będę na 100% już koło 11 zawitam na lotnisko jak coś to chętnie boznam jakiegoś bolec naute bądź bolec nautke hehe autko chyba będzie łatwo do rozpoznania małe mitsubishi
a ci co już znasz to co:P gdzie się umawiamy:D?? TESzCOś??
Sola masz jakis link do klubu co to reklamuje imprezę?
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.