~Anomus napisał(a): Najważniejsze że żyją! A jakies większe obrażenia czy tylko jakies złamania i zadrapania?
jak xhcesz szczegółów to 75/738-00-00 zadzwon do szpitala i sie może czegos dowiesz:P
w tym problem że nie znam tych chłopaków...a irytują mnie ludzie którzy podają takie idiotyczne informacje że jeden z nich nie żyje. To trzeba być idiotą (nie urażając nikogo) że by takie informacje zamieszczac !;/
Zarówno jeden jak i drugi czuje sie dobrze, jeden o kulach stanął dziś na nogi, drugiego czeka operacja łokcia, na razie czeka na zejście opuchlizny.
Chłopaki mieli kaski, mieli kombinezony, żadnego szorowania twarzą po asfalcie nie było, żadnej śmierci w drodze do szpitala nie było, przy dobrym wietrze szpital opuszczą do czwartku ...
A wszystkich fanatyków plotek - zapraszam na inny portal, na którym jest ich cała masa...
Hemi tak wasz spocik nam się podobał szkoda że nie zorganizowaliśmy naszego autka bo dla naszego Teamu zawsze to dobry trening. Ale tu była garstka nie wszyscy ludzie lubią DRIFT,TUNING,RAJDY,MOTORY.Ale jak ktoś ma troszkę mózgu to sam sobie odpowie kurde lepiej nie przesadzać.Co do motorów kiedyś tego nie było ale chamstwo i popisywanie się to już jest modą tak samo działają kierowcy czterech kół.Podam przykład parę tyg do tyłu odbył się ZLOT my też byliśmy ale w innej części Lotniska zorganizowaliśmy sobie Trening z inna ekipą zagrodziliśmy cały plac który mieliśmy i co jednym z momentów wjechała duża ekipa Quadów o tyle dobrze że było oddzielone taśmą i ktoś stał a jak by nikogo nie było ? To wszystko zależy od myślenia. Nikt nie wezmie na siebie tak wielkiego plecaka jakim jest Zlot na Krzywej. Nie jesteś w stanie opanować tego. A jak zrobisz płatne to ci nikt nie przyjedzie. Byłem przy organizowaniu Rajdowego WOŚP u przy TESCO i wiem ile to jest zachodu. Sama karetka na taką imprezę to koszt 1000zł już nie wspomnę o reszcie.Każdy niech sobie sam odpowie co chce osiągnąć tym ze przyjedzie i bedzie się zachowywał jak ostatni czubek. Nie którzy tego nie zrozumieją. Ale tam jest światełko na zrobienie takiej imprezy ale tylko płatnej. Ja przestałem jezdzić na zloty tego typu jak w Krzywej jakoś człowiek wyrasta z czasem z tego szuka coś innego spokojniejszego miejsca nie Haosu ale każdy ma swoje.
~Anomus napisał(a): Najważniejsze że żyją! A jakies większe obrażenia czy tylko jakies złamania i zadrapania?
jak xhcesz szczegółów to 75/738-00-00 zadzwon do szpitala i sie może czegos dowiesz:P
w tym problem że nie znam tych chłopaków...a irytują mnie ludzie którzy podają takie idiotyczne informacje że jeden z nich nie żyje. To trzeba być idiotą (nie urażając nikogo) że by takie informacje zamieszczac !;/
Zarówno jeden jak i drugi czuje sie dobrze, jeden o kulach stanął dziś na nogi, drugiego czeka operacja łokcia, na razie czeka na zejście opuchlizny.
Chłopaki mieli kaski, mieli kombinezony, żadnego szorowania twarzą po asfalcie nie było, żadnej śmierci w drodze do szpitala nie było, przy dobrym wietrze szpital opuszczą do czwartku ...
A wszystkich fanatyków plotek - zapraszam na inny portal, na którym jest ich cała masa...
Dziękuję za podanie informacji!:) Jestem bardzo wdzieczna...z tego co wiem to blondyn mówił ze boli go łokiec więc to pewnie o niego chodzi ale dobrze ze tylko na tym się skonczyło! Chłopaką zycze szybkiego powrotu do zdrowia!:))
Detonator w pełni się z Toba zgadzam:)
Piszesz,że jakby zrobić płatny zlot to nikt by nie przyjechał,a ja mysle co innego,że zapewne wiele osób by przyjechało,sądze ,że i wszelkie kluby itp,bo za symboliczną zapłatę (niech to będzie 20zł od osoby) przyjezdny by wiedział,że ma zagwarantowane bezpieczeństwo,czy banalny punkt z żarciem czy toi toia;)
I zapewne bilet byłby zaporą przed burakami co myślą,że jak za darmo to mozna robić co sie chce..
zapewne było by wielu chętnych którzy chcieli by poupalać kapcie czy pościgac sie na 1/4 mili ,ale bez ryzyka ,ze my motocyklista się włączy do wyścigu czy podczas palenia gumy ktos przebiegnie z dzieckiem..
Pamiętam Tuningowisko (jak było na Hallera jak i na karmelkowej),na Karmelkowej zrobili i fajny kjs,jak i wyścigi na 1/8 mili,a dla chętnych upalaczy był plac i mogli w pełni bezpiecznie,ku uciesze licznej publiki upalać bez końca:)
mój ulubieniec:D od 32 sekundy zaczyna sie smażenie totalne:D
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Ostatnio był Rothenburg, a niedługo będzie Legnica:
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=62&t=135336
W niedzielę OldtimerbazaR:
http://oldtimerbazar.pl/archives/7309
A co do Krzywej to tam są spędy bez ładu i organizacji, na których panuje zasada róbta co chceta...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.