~M. napisał(a): I oby się więcej nie pojawiali na zlotach bo nie potrafią się na nich poruszać. A co do "widzimisię" mili, to niestety teraz tak jest, ale kiedyś na prawy pasie było zaznaczone 402,4 m.Nie mierz wszystkich swoją miarą :P
~DAWCA orgazmów napisał(a): Nie mierz wszystkich swoją miarą :P
Zastosowana autokorekta
Ktoś napisał: Bardzo fajnie, że się wypowiadasz DAWCO orgazmów (mniemam jednak, że jedynie sam sobie je dajesz, stąd taki tok rozumowania) jednak wypowiedź jest zupełnie pozbawiona sensu. Niby co to miało znaczyć, bo w żaden sposób nie odnosi się do niczego. Ja nie wpadłem jak dziwny czlowiek na czyjś samochód.Miało to oznaczać to, że jeżeli sam nie potrafisz jeździć na moto to nie wypisuj swoich wywodów o tym, jak to piszesz WSZYSCY nie potrafią na nich jeździć :) Bo zarówno wśród kierowców aut jak i motocyklistów nie brakowało popaprańców... A co do swoich domysłów na temat mojego nicka to bądź spokojny i nie mniemaj więcej ;) bo od tego mniemania przestanie Ci sprzęt współpracować :P
~Anomus napisał(a): Najważniejsze że żyją! A jakies większe obrażenia czy tylko jakies złamania i zadrapania?