Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Krzywa i nie tylko-zloty/imprezy motoryzacyjne w okolicach

~anulka1073 niezalogowany
2 kwietnia 2012r. o 12:10
Plotki- standard!! Nie ważne są plotki jeden doda drugi odejmie trzeci przekręci bez sens!!! ważne że Ci ludzie żyją to jest teraz najważniejsze!! I oby wrócili do zdrowia!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~M. niezalogowany
2 kwietnia 2012r. o 13:05
I oby się więcej nie pojawiali na zlotach bo nie potrafią się na nich poruszać. A co do "widzimisię" mili, to niestety teraz tak jest, ale kiedyś na prawy pasie było zaznaczone 402,4 m.
~DAWCA orgazmów niezalogowany
2 kwietnia 2012r. o 13:19
~M. napisał(a): I oby się więcej nie pojawiali na zlotach bo nie potrafią się na nich poruszać. A co do "widzimisię" mili, to niestety teraz tak jest, ale kiedyś na prawy pasie było zaznaczone 402,4 m.
Nie mierz wszystkich swoją miarą :P
~ niezalogowany
2 kwietnia 2012r. o 13:57
~DAWCA orgazmów napisał(a): Nie mierz wszystkich swoją miarą :P

Bardzo fajnie, że się wypowiadasz DAWCO orgazmów (mniemam jednak, że jedynie sam sobie je dajesz, stąd taki tok rozumowania) jednak wypowiedź jest zupełnie pozbawiona sensu. Niby co to miało znaczyć, bo w żaden sposób nie odnosi się do niczego. Ja nie wpadłem jak dziwny czlowiek na czyjś samochód.

Zastosowana autokorekta

~Anomus niezalogowany
2 kwietnia 2012r. o 14:05
Najważniejsze że żyją! A jakies większe obrażenia czy tylko jakies złamania i zadrapania?
~DreaMoto niezalogowany
2 kwietnia 2012r. o 14:45
Rzeczywiście, nie ma co rozstrzygać kto zawinił w wypadku. Najważniejszy by chłopaki doszli do siebie. A co do kasku, którego bodajże nie miał pasażer to największa głupota jaką słyszałam. Widziałam dokładnie, że miał kask- jeszcze przecież go widziałam. Chyba ze to jakieś mroczki przed oczyma.
Najważniejsze że żyją !! Z czego bardzo się cieszę.
A złot był nielegalny- co się oszukiwać. Gdybym mogła to bym go zorganizowała ale cóż- na plastiku za mało lat i co poradzić.
LwG

Może lepiej zakończmy ten temat. Zróbcie nowy- z wymianą zdań na temat zlotu ale bez oceny winowajcy w sprawie Audi i Hondy

;) [img=1333370718_8y0he86.jpg]
~DAWCA orgazmów niezalogowany
2 kwietnia 2012r. o 14:56
Ktoś napisał: Bardzo fajnie, że się wypowiadasz DAWCO orgazmów (mniemam jednak, że jedynie sam sobie je dajesz, stąd taki tok rozumowania) jednak wypowiedź jest zupełnie pozbawiona sensu. Niby co to miało znaczyć, bo w żaden sposób nie odnosi się do niczego. Ja nie wpadłem jak dziwny czlowiek na czyjś samochód.
Miało to oznaczać to, że jeżeli sam nie potrafisz jeździć na moto to nie wypisuj swoich wywodów o tym, jak to piszesz WSZYSCY nie potrafią na nich jeździć :) Bo zarówno wśród kierowców aut jak i motocyklistów nie brakowało popaprańców... A co do swoich domysłów na temat mojego nicka to bądź spokojny i nie mniemaj więcej ;) bo od tego mniemania przestanie Ci sprzęt współpracować :P

Zmoderowano 02.04.2012 godz.15:12 - powód: poprawka cytowania (hemi)

Zmoderowano 02.04.2012 godz.15:34 - powód: poprawa cytowania (Igi)
3145
#hemi nieaktywny
2 kwietnia 2012r. o 15:15
~Anomus napisał(a): Najważniejsze że żyją! A jakies większe obrażenia czy tylko jakies złamania i zadrapania?

jak xhcesz szczegółów to 75/738-00-00 zadzwon do szpitala i sie może czegos dowiesz:P

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza