#Tomcio_Paluch nieaktywny 20 czerwca 2011r. o 20:21
Witajcie,
Czy może ktoś z Was wie, czy i gdzie w Bolesławcu mogę uzyskać poradę prawną? Konkretniej chodzi mi o poradę z dziedziny prawa spadkowego.
Z góry dziękuję za okazaną pomoc.
W każdą środę przy ul. Sierpnia 80 w Bolesławcu w kancelarii Casus są bezpłatne porady prawne. Z tego co wiem to od 9 do 17 godz. Trzeba tylko telefonicznie się zapisać na wizytę.
Czy ktoś wie gdzie w B-wcu mozna uzyskać bezpłatnie poradę prawną? Firma Casus kiedys w srody prowadziła takie bezpłatne porady, ale czy nadal tak jest? nr kontaktowe do biura, które znalazłam w internecie są nieprawidłowe, nie moge się tam dodzwonić. A może ktoś inny prowadzi takie porady? chodzi mi o sprawę z NFZ.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.