:D
czyżbyś myślała że Falco zmysł smaku już stracił?
zapewniam Cię że nos mój funkcjonuje poprawnie a i kubeczki smakowe nie sprawiają mi kłopotów... ;)
falco napisał(a): :D
czyżbyś myślała że Falco zmysł smaku już stracił?
zapewniam Cię że nos mój funkcjonuje poprawnie a i kubeczki smakowe nie sprawiają mi kłopotów... ;)
Nieee, miałam raczej na myśli fakt, ze zapach kobiety nie sprawia mi takiej radości jaki inne zapachy:D
a teraz pozwólcie że się oddalę w stronę łóżeczka :)
dopiję wieczorną kawę ,może jakiś filmik i podusia :) dziękuję za to że dzięki Wam ,,wyluzowałem odrobinę
dobranoc :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.