I co z tego,że masz 1800 zł jak i tak Ci podziękują jak każdemu fajnemu a co lepsze dobrze zapowiadającemu się pracownikowi.Musisz smarować się wazelina żeby zostać choć i tak Cię pewnie wyruchają jak niejednego już :]
Dopisane 29.11.2013r. o godz. 08:43:
Jeszcze jedno...kierownik (...),ludzi brak...wszyscy uciekają do Niemczech lub gdziekolwiek a co najlepsze masa ludzi odejdzie stamtąd po tzw ''trzynastce'' KIEROWNIKU !!! sam widziałem osobiście z 7 wypowiedzeń a wy zwalniacie (...) !!! zobaczysz co się stanie sam podwiniesz rękawy i tam pójdziesz tylko co zrobisz skoro jesteś (...)..
Zmoderowano 01.12.2013 godz.14:44 - powód: słowa ubliżające innej osobie (moderator)
~Nowy napisał(a): Przyjęli mnie w listopadzie 2014 i dostałem tylko 1800 zł brutto. Czy to nie za mało introligatorni?
O co tu chodzi! Mam umowe na rok i 1700. A moze oni maja swoje zasady im krócej pracujesz i mniej wiesz - wiecej zarabiasz. O ile mozna nazwac to zarobkiem. Czas zawijac do niemiec kierowniku Niemiec ??
Z okazji nadchodzących świąt życzę panu K. oraz całej kadrze kierowniczej wszystkiego najgorszego, obyście szybko (...)
A odważnym pracownikom którzy uciekli z tego piekła powiem że kiedyś, ktoś się spotka ponownie z takim kierownikiem- oprawcą, a wtedy będzie okazja do rewanżu
Pozdrawiam kierownictwo (...)
Zmoderowano 01.12.2013 godz.20:04 - powód: nazwisko osoby niepublicznej oraz wulgarne słownictwo (moderator)