Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ruch Palikota w Bolesławcu
~ niezalogowany
24 marca 2013r. o 17:27
odnosnie tego ruchu palikota, o co im chodzi poza promocja dewiacji seksualnych?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5413
#Przemyslaw nieaktywny
24 marca 2013r. o 17:40
Tak dla przypomnienia . znalazłem wpis na swoim blogu .Polecam niektórym oponentom.
http://przemyslaw1954.blog.onet.pl/2012/05/25/zdecydowany-protest-przeciw-ustawie-67/

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
5844
#zbipop nieaktywny
24 marca 2013r. o 18:01
Kiedyś sąsiadka mnie zapytała czy byłem na wyborach , odpowiedziałem nie ale dlaczego , odpowiedż była jednoznaczna nie chodziłem i nie chodzę , a czemu zapytała ,więc powiedziałem prosze mi pokazać człowieka który poszedł na wybory i mu się poprawiła sytuacja finansowa to zaczne chodzic, nie wspomne o upadającej służbie zdrowia gdzie trzeba sie rejestrować na pare miesiecy przed wizytą .Podam przykład mój syn dostał skierowanie na rechabilitacje , i w całym Bolesławcu nie ma miejsc do końca roku na fundusz , z pracą jest bardzo żle tylko umowy smieciowe , najniższa krajowa a wy chcecie politykę uprawiać dla kogo sie pytam , tu jest potrzeba emigracji do innych krajów gdzie sytuacja finansowa i służba zdrowia jest dla ludzi , Polska niestety nam tego nie zapewni , czy to będzie pan Palikot czy inny polityk czas zejść na ziemie i przyjżeć sie rzeczywistosci , młodzież nie zdaje sobie sprawy ile wyrzeczen pokonują ich rodzice aby młodzież mogla w miare normalnie życ tylko ich rodzice wiedzą ile ich to kosztuje .Pozdrawiam i życze przemyśleń więcej
~RogerN niezalogowany
24 marca 2013r. o 18:11
W ostatnich wyborach spora część głosujących na Palikota, to byli młodzi ludzie, wielu z nich zagłosowało na niego po prostu "dla jaj" teraz marzy mu się powtórka, i stąd mamy pomysł o 16 latkach
5413
#Przemyslaw nieaktywny
24 marca 2013r. o 22:39
~RogerN napisał(a): W ostatnich wyborach spora część głosujących na Palikota, to byli młodzi ludzie, wielu z nich zagłosowało na niego po prostu "dla jaj" teraz marzy mu się powtórka, i stąd mamy pomysł o 16 latkach
>

To młodzi ludzie będą niebawem dźwigać na swoich barkach tą stajnię Augiasza .
Oczekujemy od nich że zapewnią nam środki na starość a jednocześnie chcemy marginalizować ich prawa .
Skoro 17 to latka można skazać na dożywocie to tym bardziej można umożliwić mu aby współdecydował o swojej przyszłości.Wybory są co 4 lata .Wielu z tych młodych żyje w rzeczywistości której nie akceptują przez kilka lat tylko dlatego że pozbawiono ich prawa wyboru.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~s niezalogowany
24 marca 2013r. o 23:35
Przemyslaw napisał(a): Skoro 17 to latka można skazać na dożywocie to tym bardziej można umożliwić mu aby współdecydował o swojej przyszłości.

Ten kij ma dwa końce. Gówniarz jest tak głupi, że popełnia przestępstwo i jaszcze ma byc wynagradzany prawem do brania udziału w wyborach?

Ja bym poszedł w zupełnie przeciwnym kierunku - najpierw test na inteligencje plus zdany egzamin z wos-u, najnowszej historii i podstaw gospodarki, dopiero wtedy czynne prawo wyborcze. ; )
~ niezalogowany
25 marca 2013r. o 8:11
Przemyslaw napisał(a): Brak podpisu pod tekstem, dowodzi że nie do końca Pani/Pan PRZEMYŚLAŁ/A SWOJĄ WYPOWIEDŹ.Proszę spojrzeć na swoje dziecko i pomyśleć czy jest takie głupie jak Pani/Pan pisze.

Panie Moszczyński. Ja nawet co niektórym 20 i 30 latkom odebrałbym prawo głosu, a co dopiero dzieciarni.
Większość ludzi nie potrafi czytać ze zrozumieniem, nie zna podstawowych zasad ekonomii, a większość życia spędza przed M jak Miłość, Pamiętnikach z wakacji. "Wiedzę" o świecie czerpią z Faktu, Super Expresu, Faktów i Mitów lub Niusłika
;) no i POTEM ZACHĘCA SIĘ TĄ UŁOMNĄ CZĘŚĆ SPOŁECZEŃSTWA DO WYBORU NA JAKĄŚ HIENĘ.

Wiem, że w interesie Palikota jest pozwolenie na głosowanie jak największej liczby naiwnych ludków, no bo kto jak nie oni kupią te palikotowe utopie.
~ niezalogowany
25 marca 2013r. o 9:33
Przestań ściemniać człowieku, frajerów to poszukaj sobie na innej planecie. Wiadomo, że poparcie wam spadło praktycznie do zera.
Pozdrawiam "artystycznie" :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza