Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ruch Palikota w Bolesławcu
~ niezalogowany
26 marca 2013r. o 8:10
~ napisał(a): ..............Ale jak to powiedział kiedyś J. Urban "Dajcie im władzę, a skur..wią się tak jak my". Swoją drogą Urban to nowy kolega Palikota.

Wiesz Pan dobrze, że Palikot potrzebuje niedouczonych ludzi, którzy masowo pójdą na nim niczym owce na rzeź. Wiesz dobrze o co w tym wszystkim chodzi. Ale wiadomo, że co twój Pan powie to ty musisz potulnie poprzeć.

Tak powtórzę to: Janusz Palikot potrzebuje mieć poparcie u ułomnej części społeczeństwa, nieduoczonej, najlepiej młodej i zbuntowanej dorastającej niedojrzałej emocjonalanie grupy społecznej gdyż TO JEST NOWY NARYBEK WYBORCZY.

A poza tym wszyscy zdrowi? ?? A swoją drogą używanie określeń: stoczyłes się, śmiecia, nazywanie ludzi młodych i zbuntowanych ułomnymi i niedouczonymi to dopiero świadczy o "klasie" i "kulturze" .... Na szczęście ludziom, jak Pan to ująłeś "młodym i zbuntowanym" obce jest jeszcze stadne myślenie, które zabija indywidualność i samodzielne myślenie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5413
#Przemyslaw nieaktywny
26 marca 2013r. o 10:27
~ napisał(a):

Już tak jak Pan się skompromitowałeś swoimi populistyczno-prymitywnymi wpisami to nikt Pana nie przebije. Najlepsze jednak będzie to, że nadejdzie kiedyś dzień - a nadejdzie - że sam Pan zobaczysz klęskę Palikota i zobaczymy co wtedy zrobisz, co napiszesz i na kogo się przefarbujesz?
Najsmutniejsze jest jednak to, że byłeś kiedyś Przemku naprawdę mądrym facetem. I szkoda, że tak się stoczyłeś, tak dałeś sam siebie poniżyć dla kariery i posłuszeństwa wobec tego śmiecia. Gdy widzi się na dnie kogoś kto kiedyś był kimś to jest to naprawdę smutny widok.
Nie gardzę Panem, a jedynie jest mi Pana po prostu żal Panie Moszczyński. Za takich jak Pan należy się modlić. >

Jest dosyć niekomfortowo polemizować z kimś kto zapewne mnie zna a nie ma odwagi zaprezentować swoich poglądów przy otwartej kurtynie.Musi być jakiś powód że pozostaje PANI/PAN anonimowy.Mimo to odpowiem na tą część komentarza.

Proszę przybliżyć czytelnikom na czym polega moja kompromitacja .

Czy na tym że oczekuję aby nie okradano ludzi z owoców ich pracy ? Czy na tym że oczekuję przestrzegania konstytucji ? Czy na tym że obnażam wszystkie ukryte sposoby ograbiania społeczeństwa ? Czy na tym iż mówię o tym otwarcie , podpisując swoje teksty ? Czy na tym że jeszcze nikt mnie nie zaskarżył do sądu za kłamstwa ?

Proszę przybliżyć na czym polega mój prymitywizm ?

Tym że jestem przeciwny przyznawaniu nagród w budżetówce , czy tym że te pieniądze powinny służyć ratowaniu zdrowia i życia podatników ?
To ja jedyny przeciwstawiłem się OFICJALNIE NA PIŚMIE władzom własnej partii przeciwko ustawie 67 .
To ja publicznie pierwszy napiętnowałem naszą posłankę / w-ce marszałek sejmu/ Wandę Nowicką za odebranie nagrody finansowej.

Co do klęski Janusza Palikota -- mam nadzieję że partia niebawem będzie się nazywała EUROPA + i przestanie być kojarzone jedynie z nazwiskiem naszego przewodniczącego.Jeśli ten projekt , który zmierza do naprawy Polskiej gospodarki upadnie to zapewniam że wraz z nim upadnie cały obecny system.Można oszukiwać wszystkich przez pewien czas a niektórych zawsze .Nie można jednak oszukiwać wszystkich i zawsze.
Do tej pory nigdy na nikogo się nie farbowałem i mimo że mam już sporo lat to mój pierwszy kontakt z polityką.W młodości jakiś głos opatrzności / mimo że byłem aktywnym działaczem podziemia / powstrzymał mnie przed wstąpieniem do Solidarności .Za to jestem sam sobie dzisiaj wdzięczny.
Pisze Pani/Pan że byłem mądrym facetem a teraz się stoczyłem niby dla kariery.
Ja tymczasem byłem i jestem zwykłym przeciętnym obywatelem.Nigdzie się nie wywyższam a przede wszystkim wśród ludzie działających razem ze mną w Bolesławcu.U nas nie ma wodza .Wszyscy mają prawo mieć swoje zdanie.Wszyscy mają prawo otwarcie je prezentować.
Nazwał Pani/Pan Janusza Palikota śmieciem a za mnie chce się Pan modlić .
Proszę się zatem pomodlić aby projekt EUROPA+ się powiódł .Wtedy okaże się że żyjemy w kraju w którym jest miejsce dla wszystkich ludzi bez względu kim są i skąd przychodzą.Pozdrawiam i dziękuję za to szczere aczkolwiek anonimowe wyznanie.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~ZM niezalogowany
26 marca 2013r. o 10:52
Panie M. Nie slowa lecz czyny. Czy to co Pan robi ma jakikolwiek wplyw w "realu". Podoba mi się to, że Pan walczy o swoje zdanie.
Jaki jest tego efekt ?
Poza paroma dyskutantami.
Czy zwiększyła się liczba członków w kole ?
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 marca 2013r. o 10:57
Przemyslaw napisał(a): ...Proszę się zatem pomodlić aby projekt EUROPA+ się powiódł .

Obiecuję Panu , Panie Przemku , napiszę dzisiaj bajkę o Europie Plus. Jeśli ten projekt się powiedzie , oznaczać będzie jedynie wzrost administracji eurokołchozu , nic więcej. Przykro mi.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5413
#Przemyslaw nieaktywny
26 marca 2013r. o 15:05
~ZM napisał(a): Panie M. Nie slowa lecz czyny. Czy to co Pan robi ma jakikolwiek wplyw w "realu". Podoba mi się to, że Pan walczy o swoje zdanie.
Jaki jest tego efekt ?
Poza paroma dyskutantami.
Czy zwiększyła się liczba członków w kole ?
>

Moje dotychczasowe doświadczenie oraz wnikliwa obserwacja innych kół naszego okręgu / OW - 1 /oraz innych partii pokazuje że nie w ilości leży sens prowadzenia polityki.Tak jak ze wszystkim / oprócz zdrowia i pieniędzy / tu liczy się jakość.A w tej materii nie muszę się wstydzić.Otacza nas spora grupa ludzi z tzw najwyższej półki.Ludzi wykształconych , rozważnych , z bagażem pozytywnych doświadczeń a przy tym bardzo strawnych towarzysko.
W prowadzeniu polityki przede wszystkim liczy się ilość pozyskanego elektoratu.To ludzie , którzy z reguły pozostają anonimowi .To oni w praktyce decydują o wyniku wyborów.Walka na siłę o ilość członków to domena słabeuszy , którzy w ten sposób starają się wykazać przełożonym i konkurencji.
Ponad to Ruch Palikota nieformalnie składa się trzech segmentów .
Pierwszy to partia .Drugi stowarzyszenie , a trzeci sympatycy./ osoby wspierające i sponsorzy /

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~luk niezalogowany
26 marca 2013r. o 15:13
Przemyslaw napisał(a):
~ napisał(a):

Proszę się zatem pomodlić aby projekt EUROPA+ się powiódł .Wtedy okaże się że żyjemy w kraju w którym jest miejsce dla wszystkich ludzi bez względu kim są i skąd przychodzą.Pozdrawiam i dziękuję za to szczere aczkolwiek anonimowe wyznanie.

Modlić za pomysły lewaków. Panie Przemysławie, proszę trochę pomyśleć, i powiedzieć które wyznanie ma się za Was modlić. No chyba ta sekta od makaronu, bo żaden wierzący żyd, muzułmanin czy chrześcijanin nigdy nie poprze Waszych poglądów a tym bardziej nie będzie się modlić o ich powodzenie. Pomodlić się to mogę, aby RuchP się w końcu opamiętał. Czego Wam serdecznie życzę.
~mir.ko niezalogowany
26 marca 2013r. o 15:18
czyli przyszłość polski w rękach Kwaśniewskiego : ) , mam nadzieje ze juz tyle nie pije chlop
~Radosław niezalogowany
26 marca 2013r. o 16:15
Palikot ma tak absurdalne pomysły, że już co najwyżej jakieś dzieciaki jeszcze dadzą się złapać na jego haczyk. Głos narkomanów, idiotów, gejów i pedofilów już zapewne ma. Teraz trzeba jeszcze uzupełnić to o młodych gniewnych co jeszcze dostają od mamusi kieszonkowe. ze 6 % się uzbiera może

ps. A Pan Panie Moszczyński to już niżej spaść chyba nie mógł. Szkoda trochę - bo taki Pan kiedyś był porządny facet. Trudno - nie Pan pierwszy się tak skompromitował.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza