Przemyslaw napisał(a): ~ napisał(a):
Panie Moszczyński. Ja nawet co niektórym 20 i 30 latkom odebrałbym prawo głosu, a co dopiero dzieciarni.
;) no i POTEM ZACHĘCA SIĘ TĄ UŁOMNĄ CZĘŚĆ SPOŁECZEŃSTWA *******
Kreuje się Pan/Pani na filozofa .Niestety jedyna świadomość jaką Pan/Pani posiada to fakt pisania bzdur nie na temat.Jednie instynkt samozachowawczy został zachowany podpisu pod swoim tekstem brak.
Zmoderowano 25.03.2013 godz.20:50 - powód: poprawione cytowanie (moderator)
Nie pospisuję się bo nie zależy mi na sławie czy upublicznianiu swojej osoby. Wpis miał być w zamyśle anonimowy więc wybacz Pan, ale najpierw zapoznaj się najpierw z reulaminem.
Czy kreuje się na filozofa? Nie sądzę. A Pan na kogo się kreujesz - obrońcę uciśnionych, wojownika o sprawidliwości?
Już tak jak Pan się skompromitowałeś swoimi populistyczno-prymitywnymi wpisami to nikt Pana nie przebije. Najlepsze jednak będzie to, że nadejdzie kiedyś dzień - a nadejdzie - że sam Pan zobaczysz klęskę Palikota i zobaczymy co wtedy zrobisz, co napiszesz i na kogo się przefarbujesz?
Najsmutniejsze jest jednak to, że byłeś kiedyś Przemku naprawdę mądrym facetem. I szkoda, że tak się stoczyłeś, tak dałeś sam siebie poniżyć dla kariery i posłuszeństwa wobec tego śmiecia. Gdy widzi się na dnie kogoś kto kiedyś był kimś to jest to naprawdę smutny widok.
Nie gardzę Panem, a jedynie jest mi Pana po prostu żal Panie Moszczyński. Za takich jak Pan należy się modlić.
Ale jak to powiedział kiedyś J. Urban "Dajcie im władzę, a skur..wią się tak jak my". Swoją drogą Urban to nowy kolega Palikota.
Wiesz Pan dobrze, że Palikot potrzebuje niedouczonych ludzi, którzy masowo pójdą na nim niczym owce na rzeź. Wiesz dobrze o co w tym wszystkim chodzi. Ale wiadomo, że co twój Pan powie to ty musisz potulnie poprzeć.
Tak powtórzę to: Janusz Palikot potrzebuje mieć poparcie u ułomnej części społeczeństwa, nieduoczonej, najlepiej młodej i zbuntowanej dorastającej niedojrzałej emocjonalanie grupy społecznej gdyż TO JEST NOWY NARYBEK WYBORCZY.