Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ruch Palikota w Bolesławcu
~s niezalogowany
27 marca 2013r. o 16:25
Czy pani Grodzka to problem całej Polski? Nie wydaje mi się, więc dajmy spokój bełkotowi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10114
#alter nieaktywny
27 marca 2013r. o 18:34
Przemyslaw napisał(a):

Pani Anna Grodzka oficjalnie jest kobietą

Pani Anna Grodzka vel Grodzki, a także Poseł Biedroń, to pomysł Pailkota na zwiększenie liczby swoich wyborców. Palikot zagospodarował nisze. To oznacza, że takich kontrowersyjnych posłów, Palikot traktuje przedmiotowo, egoistycznie. Tak też było próbując promować Panią Grodzką na wicemarszałka, wiedząc doskonale, że ten pomysł nie ma szans powodzenia.

Pani Grodzka wielokrotnie powtarzała, że nigdy nie czuła się mężczyzną. Mam w takim razie intrygujące pytanie... Kim się czuła Pani Grodzka, kiedy zapładniala swoją żonę, jako mężczyzna? Przecież Pani Grodzka jest Ojcem swgo syna?!
:D

A przedstawiający się jako PanM, wciąż idzie w zaparte. Niedługo wyborcy zweryfikują Ruch Palikota :) i wreszcie kiepskie artykuły PanaM znikną z bolec.info.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~ niezalogowany
27 marca 2013r. o 18:38
Pynchoon napisał(a): Przemysławie, nie rozumiem po co to oburzenie. To że uznajemy posłankę Grodzką za kobietę jest tylko i wyłącznie pewną przyjętą fikcją prawną. Biologicznie, genetycznie jest to mężczyzna, co potwierdzi Ci każdy biegły. A to oznaczać będzie np. że na olimpiadzie nie wystartuje w konkurencjach kobiecych, a w męskich.

Posłanka Grodzka ani nie ukrywa tego, że urodziła się mężczyzną, że miała operację zmiany płci, oficjalnie się do tego przyznaje i o tym mówi. Nie zaklinajmy zatem rzeczywistości.

Pynchon
Pieprzysz farmazony Grodzka urodziła się ze znakami zewnętrznymi jako chłopiec, ale chemicznie buzują w niej inne hormony niż u mężczyzn i dlatego czuje się kobietą. Na szczęście takie ma prawo. Tylko zakompleksieni tchórze mają obawy przed innym...

Zmoderowano 27.03.2013 godz.19:03 - powód: usunięte zbędne cytowanie (moderator)
10114
#alter nieaktywny
27 marca 2013r. o 18:46
~ napisał(a):

Pynchon
Pieprzysz farmazony Grodzka urodziła się ze znakami zewnętrznymi jako chłopiec, ale chemicznie buzują w niej inne hormony niż u mężczyzn i dlatego czuje się kobietą. Na szczęście takie ma prawo. Tylko zakompleksieni tchórze mają obawy przed innym...

Pani Grodzka jest ojcem, ma dorosłego syna, więc był czas, kiedy "buzowały" w niej hormony męskie. Ja akurat nie mam obaw przed Panią Grodzką. Skoro Pan Grodzki nagle zechciał zostać Panią Grodzką, to jego sprawa, ale trzymajmy się faktów i prawdy. Ponadto takie osoby według mnie wcale nie muszą z powodu bycia innymi, być posłami. :)

~ niezalogowany
27 marca 2013r. o 18:58
alter - egocentryku zawsze trolowałeś i dlatego już nie idzie ciebie czytać pieprzysz i czepiasz się wszystkiego co odbiega od twoich "zakłamanych norm" Typowe gadanie (...). Chrystus takich pierdół by nie zaakceptował. Strach czy zakłamanie i propaganda. Na szczęście świat jest tak różnorodny i kolorowy, że takie szaraczki jak ty mogą se postękać. Dzięki Palikotowi zostały otworzone drzwi na wiele problemów jakie istnieją w Polsce. Faszyzm już przerabialiśmy i zapewniam cię, że znając przyrodę w twojej krwi można by było znaleźć wiele rzeczy które tak mocno odrzucasz . Może twój prapraprapra dziadek też czuł sie kobietą, ale nie mógł tego nikomu zdradzić?

Zmoderowano 27.03.2013 godz.19:05 - powód: usunięte zbędne cytowanie (moderator)
10114
#alter nieaktywny
27 marca 2013r. o 19:03
~ napisał(a):

alter - egocentryku zawsze trolowałeś i dlatego już nie idzie ciebie czytać pieprzysz i czepiasz się wszystkiego co odbiega od twoich "zakłamanych norm" Typowe gadanie pseudo katola. Chrystus takich pierdół by nie zaakceptował. Strach czy zakłamanie i propaganda. Na szczęście świat jest tak różnorodny i kolorowy, że takie szaraczki jak ty mogą se postękać. Dzięki Palikotowi zostały otworzone drzwi na wiele problemów jakie istnieją w Polsce. Faszyzm już przerabialiśmy i zapewniam cię, że znając przyrodę w twojej krwi można by było znaleźć wiele rzeczy które tak mocno odrzucasz . Może twój prapraprapra dziadek też czuł sie kobietą, ale nie mógł tego nikomu zdradzić?

Nie pozwalaj sobie za wiele. Nie znasz mnie. Sam trolujesz.

Jakież to drzwi zostały otwarte dzięki Palikotowi? hehe

Trzymaj się faktów, a nie konfabulacji.

3688
#Pynchoon nieaktywny
27 marca 2013r. o 19:13
~ napisał(a):
Pynchon

Pan Grodzki urodził się jako mężczyzna, z hormonami jak mężczyzna. To jest tylko i wyłącznie kwestia biologi, która jest niezależna od stanu naszej świadomości, tego kim się czujemy, także niezależnie od przyczyn takiego odczuwania swojej tożsamości. Nie była zatem obojnakiem, a przynajmniej nigdzie nie widziałem informacji, że tak było.

Nie mówimy tu mówimy tu o kwestii tchórzostwa czy kompleksów, a tym bardziej jakiejkolwiek oceny tego co osoba ta zrobiła w swoim życiu prywatnym. Rozmawiamy wyłącznie o pewnych faktach, o których w pełni otwarcie mówi posłanka Grodzka.

Zatem o ile nie każdy musi się zgadzać z prezentowanymi przez nią poglądami, nie widzę żadnych podstaw aby ktokolwiek mógł krytykować ją za kwestie związane z jej płciowością.
5413
#Przemyslaw nieaktywny
27 marca 2013r. o 19:49
alter napisał(a): Ja akurat nie mam obaw przed Panią Grodzką. Skoro Pan Grodzki nagle zechciał zostać Panią Grodzką. Ponadto takie osoby według mnie wcale nie muszą z powodu bycia innymi, być posłami.

Posłem/posłanką nie zostaje się z powodu bycie kimkolwiek.Posłem zostaje się z wyboru ludzi.
To tylko tyle i aż tyle.Raz jeszcze pragnę nadmienić że ja jako niewłaściwe uważam ingerowanie w cudze prywatne życie.Oraz narzucanie innym preferencji seksualnych.
Jako Ruch Palikota w ten symboliczny sposób nawołujemy do tolerancji oraz wzajemnego poszanowania.Jeśli celem końcowym ma być szczęśliwa Polska nie możemy nikogo wykluczać.Wszelkie precedensy w jakąkolwiek stronę zadziałają źle na całość.Więc ani nie preferujemy ani nie odrzucamy.Nie możemy też udawać że takie zjawisko nie istnieje.W imię jakich racji mieli byśmy jako społeczeństwo utrudniać życie części z nas?

Zmoderowano 27.03.2013 godz.21:23 - powód: błędy cytowania (moderator)

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo