Przemyslaw napisał(a):
Pani Anna Grodzka oficjalnie jest kobietą
Pynchoon napisał(a): Przemysławie, nie rozumiem po co to oburzenie. To że uznajemy posłankę Grodzką za kobietę jest tylko i wyłącznie pewną przyjętą fikcją prawną. Biologicznie, genetycznie jest to mężczyzna, co potwierdzi Ci każdy biegły. A to oznaczać będzie np. że na olimpiadzie nie wystartuje w konkurencjach kobiecych, a w męskich.
Posłanka Grodzka ani nie ukrywa tego, że urodziła się mężczyzną, że miała operację zmiany płci, oficjalnie się do tego przyznaje i o tym mówi. Nie zaklinajmy zatem rzeczywistości.
~ napisał(a):
Pynchon
Pieprzysz farmazony Grodzka urodziła się ze znakami zewnętrznymi jako chłopiec, ale chemicznie buzują w niej inne hormony niż u mężczyzn i dlatego czuje się kobietą. Na szczęście takie ma prawo. Tylko zakompleksieni tchórze mają obawy przed innym...
~ napisał(a):
alter - egocentryku zawsze trolowałeś i dlatego już nie idzie ciebie czytać pieprzysz i czepiasz się wszystkiego co odbiega od twoich "zakłamanych norm" Typowe gadanie pseudo katola. Chrystus takich pierdół by nie zaakceptował. Strach czy zakłamanie i propaganda. Na szczęście świat jest tak różnorodny i kolorowy, że takie szaraczki jak ty mogą se postękać. Dzięki Palikotowi zostały otworzone drzwi na wiele problemów jakie istnieją w Polsce. Faszyzm już przerabialiśmy i zapewniam cię, że znając przyrodę w twojej krwi można by było znaleźć wiele rzeczy które tak mocno odrzucasz . Może twój prapraprapra dziadek też czuł sie kobietą, ale nie mógł tego nikomu zdradzić?
~ napisał(a):
Pynchon
Pieprzysz farmazony Grodzka urodziła się ze znakami zewnętrznymi jako chłopiec, ale chemicznie buzują w niej inne hormony niż u mężczyzn i dlatego czuje się kobietą. Na szczęście takie ma prawo. Tylko zakompleksieni tchórze mają obawy przed innym...
alter napisał(a): Ja akurat nie mam obaw przed Panią Grodzką. Skoro Pan Grodzki nagle zechciał zostać Panią Grodzką. Ponadto takie osoby według mnie wcale nie muszą z powodu bycia innymi, być posłami.