~mir.ko napisał(a): może bezpartyjni mają nikłe szanse cokolwiek poruszyć. dlatego warto być w jakiejkolwiek partii by istnieć.
~ napisał(a): Zawsze moze powstać nowa. Jeżeli będzie działa dla wyborców, mieskańców i w dobrej wierze to na pewno będą z tego profity.
Ale jak się chce ciągnąć do włąsnej kieszeni to niestety.
Kiedyś Pan M powiedział pod Paryską, że politykę ma gdzieś , mieszkańców i jedynie o co walczy to aby ugrać dla siebie i dla rodziny.
To tyle. Może dla niektórych jest super gościem. Dla mnie po takich słowach już nigdy nie będzie.
~ napisał(a):
Kiedyś Pan M powiedział pod Paryską, że politykę ma gdzieś , mieszkańców i jedynie o co walczy to aby ugrać dla siebie i dla rodziny.
Pannazdzieckiem napisał(a):~ napisał(a): Zawsze moze powstać nowa. Jeżeli będzie działa dla wyborców, mieskańców i w dobrej wierze to na pewno będą z tego profity.
Ale jak się chce ciągnąć do włąsnej kieszeni to niestety.
To tyle. Może dla niektórych jest super gościem. Dla mnie po takich słowach już nigdy nie będzie.
Toś mnie zasmucił Kolego 78... 102 . Ale ja głupi jestem , chciałem z Przemka Trybuna Ludowego zrobić. Cholera.
~ napisał(a): Zawsze moze powstać nowa. Jeżeli będzie działać dla wyborców, mieszkańców i w dobrej wierze to na pewno będą z tego profity.>
Ale jak się chce ciągnąć do własnej kieszeni to niestety.
Przemyslaw napisał(a): ...Może jestem gejem transwestytą ? Może byłem, ubekiem lub ormowcem... ?
Przemyslaw napisał(a):
A może Pan podpisze to własnym nazwiskiem ?