Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ruch Palikota w Bolesławcu
~ niezalogowany
4 kwietnia 2013r. o 21:48
Bartłomiej Bodio podczas debaty nad wnioskiem o odwołanie ministra transportu poinformował, że rezygnuje z członkostwa w klubie Ruchu Palikota.

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/ruch-palikota-traci-posla-andrzej-rozenek-odpowiad,1,5460131,wiadomosc.html
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
4 kwietnia 2013r. o 23:18
Polubił platformersa.
~Zbigniew niezalogowany
5 kwietnia 2013r. o 9:37
Z tego co mi wiadomo to Przemysław uczestniczył w obradach rady miasta i nie musi się z tego tłumaczyć byle komu bez twarzy i nazwiska,i również jako jedyny przedstawiciel partii politycznych Bolesławca zaproponował współpracę prezydentowi miasta.
~cłek ze wsi niezalogowany
5 kwietnia 2013r. o 11:06
~Zbigniew napisał(a): Z tego co mi wiadomo to Przemysław uczestniczył w obradach rady miasta i nie musi się z tego tłumaczyć byle komu ...

"Byle kim" to może Ty jesteś, myślę ,że mieszkańców miasta to nie dotyczy. A to interesy mieszkańców onegdaj w innym wątku zadeklarował sie reprezentować na sesjach RM i komisji RM Pan Przemysław, więc nie ma co się obrażać,że jego o to pytają. Mieszkańcy w swej zborowości twarzy nie mają,nazwiska też w przeciwieństwie do naszego samozwańczego "reprezentanta" - "społecznego dziennikarza"
~ niezalogowany
5 kwietnia 2013r. o 11:41
Czyli wynika z tego, że Przemysław ma i będzie miał wszystkich gdzieś i nie będzie się tłumaczył byle komu, czyli mieszkańcom... :D
Ale patologia :D
~AT niezalogowany
5 kwietnia 2013r. o 13:21
~Zbigniew napisał(a): Z tego co mi wiadomo to Przemysław uczestniczył w obradach rady miasta i nie musi się z tego tłumaczyć byle komu bez twarzy i nazwiska,i również jako jedyny przedstawiciel partii politycznych Bolesławca zaproponował współpracę prezydentowi miasta.

A na czym ta współpraca miała by polegać...?Mniej czy więcej było by wpisów" na bolcu"? A ,że jakoś ciężko mi uwierzyć w dobrą wolę i bezinteresowność p.M...czy ma to jakikolwiek związek ze złożonym wnioskiem na przydział lokalu dla koła RP? :]
I jak to lubi podkreślać p. M ...ja tylko zadaję pytania...
~AT niezalogowany
5 kwietnia 2013r. o 13:30
A i jeszcze ZBIGNIEWIE vel...... wytłumacz co miałeś na myśli pisząc ,że tylko p.M zaproponował współpracę ... a pozostałe partie to co ..? olewają Pana Prezydenta ? Napisz jaśniej ...
~ niezalogowany
5 kwietnia 2013r. o 13:34
~Zbigniew napisał(a): jako jedyny przedstawiciel partii politycznych Bolesławca zaproponował współpracę prezydentowi miasta.

"Daj nam pomieszczenie bo w innym przypadku będę dalej jeździł po Tobie na forach" :D
Tylko taka współpracę mam na myśli czytając PanaM wypociny, oczywiście jeszcze standardowo jakiś byk w zdaniu :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.