Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ruch Palikota w Bolesławcu
~ niezalogowany
17 września 2013r. o 7:49
Motywacja napisał(a):
Teraz to wiem, na szczęście młody jestem, jeszcze wszystko przede mną. Kierowałem się tym co mówią inni, szczególnie starsi, bo za szczeniaka, uważałem ich za autorytet m.in przez wzgląd na wiek. Ale jak widać można być starym i dalej głupim. Dzięki, Pozdrawiam :)

Widzisz. Twoja młodzieńcza głupota polega właśnie na tym, że uważasz iż doznaleś oświecenia. Pomogły ci w tym media, które tresują właśnie narybek reprezentowany przez takich małolatów jak Ty. Jesteś dla nich dobrą gliną, bezmyślną i łatwą do wyrobienia. Geoebbels wiedział, że kłamstwo powtarzane po wielkokroć w końcu staje się "prawdą". Zatem jeśli przez lata skutecznie masoneria robi ci wodę z mózgu i programuje cię to i też skutki tego są jakie są. Tadeusz Rydzyk jest solą w oku masonerii z jednego prostego powodu. Bo reprezentuje niezależną od rządu stację radiową. I to jest to czego CI na górze nienawidzą. Jeśli ktoś im się nie podporządkuje to musi zostać skreślony z życia publicznego. Dlatego właśnie stosuje się na szeroką skalę czarny PR wobec Radia Maryja. Młodych od małego karmi się nienawiścią do korzeni z których wyrośli i w ten sposób nakłania się ich do podcinania gałęzi na której sami siedzą.

Na twoje szczęście - jak sam napisałeś - jeszcze wszystko przed Tobą. Młodzi ludzie często wchodzą na złe ścieżki. Życie jednak z czasem boleśnie weryfikuje takie wybory i jest szansa powrócić. Tymczasem żyj sobie w przekonaniu jaki to jesteś mądrzejszy od tych "starych głupców" ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11202
#Anonim11202 nieaktywny
17 września 2013r. o 9:06
~ napisał(a):
Pomogły ci w tym media, które tresują właśnie narybek reprezentowany przez takich małolatów jak Ty.

Widzisz jak bardzo się mylisz. Telewizora nie mam, co wiąże się z tym, że tv nie oglądam. A opinie, na których się opierałem wyciągałem z rozmów face to face. Więc dziadu uwaga nie trafiona.
~ niezalogowany
17 września 2013r. o 9:20
Doszliśmy do stwierdzenia że głupota jest uniwersalna.Wiek niema nic do rzeczy.
11202
#Anonim11202 nieaktywny
17 września 2013r. o 9:24
No to przecież już wczoraj to napisałem, Można być młodym i głupim i na starość też nie zmądrzeć.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 września 2013r. o 10:29
~ napisał(a): ... - jeszcze wszystko przed Tobą. Młodzi ludzie często wchodzą na złe ścieżki. Życie jednak z czasem boleśnie weryfikuje takie wybory i jest szansa powrócić. Tymczasem żyj sobie w przekonaniu jaki to jesteś mądrzejszy od tych "starych głupców" ;)

:D Słuszna uwaga Drogi Kolego :) Mądrzy ludzie wpierw słuchają i czytają , potem ględzą , niezależnie od wieku.

Mówcie , co chcecie , ale to jednak trol ... i nie dyskutuj ze mną Zmotywowany Kolego, dochowaj obietnicy i trzymaj pion :D

Dopisane 17.09.2013r. o godz. 10:17:

~ napisał(a): ... Miło jest patrzeć na naturlany rokład tej partii.

I wszystkich innych też. Podzielam zdanie Kolegi :D

Kiepsko widzę tę Twoją agitację Przemo, ale nie zrażaj się , walcz dalej :D

Dopisane 17.09.2013r. o godz. 10:29:

a my się śmiać będziemy. Czyż nie jest prawdą , że rzeczywistość jest najlepszym kabaretem :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
11226
#Anonim11226 nieaktywny
17 września 2013r. o 10:37
Pannazdzieckiem napisał(a): ... Podzielam zdanie Kolegi :D ...

A ja myślałem, że TURLAĆ można piłkę, motek wełny, drewniany patyk ... :)
5413
#Przemyslaw nieaktywny
17 września 2013r. o 10:40
Piotrze , przeczytaj proszę dokładnie powyższy wywiad ze mną.Było to dwa lata temu.Pozostaje on dalej jak najbardziej aktualny.Odnieś się do moich wypowiedzi .
Jeśli coś uważasz za naganne krytykuj.
Pozostaw emocje włącz myślenie -- jestem zwykłym przeciętnym mieszkańcem Bolesławca.
Troszkę refleksji nie zaszkodzi .

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 września 2013r. o 11:00
Przemyslaw napisał(a): ...Troszkę refleksji nie zaszkodzi .

Dokładnie :) Czy jesteś pewien Przemku, że system polityczny jest w stanie zagwarantować każdemu szczęście ? Szczególnie głupi Jasiu , co to zmienia twarz , w zależności od tego z której strony wiatr wieje ? Istotą naszego nieszczęścia nie jest , jak twierdzisz niewłaściwy podział dochodu narodowego, tylko fakt , że niewolnikami jesteśmy. Dopóki będziecie żyli w systemie bankowym , i jego pochodnym ... systemie politycznym, doputy w dupę będziecie kopani i żaden Paligłup , czy inny Miler tego nie zmieni, nie mówiąc o Cimoszewiczach. Zmiana może nastąpić dopiero wtedy , gdy przestaniecie wybierać pomiędzy opcjami politycznymi. Papuga cały czas Ci to mówi , a Ty wciąż nic nie rozumiesz. Odrobinę refleksji , proszę Cię :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.