Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ruch Palikota w Bolesławcu
11226
#Anonim11226 nieaktywny
17 września 2013r. o 11:12
Pannazdzieckiem napisał(a): ... Istotą naszego nieszczęścia nie jest , jak twierdzisz niewłaściwy podział dochodu narodowego, tylko fakt , że niewolnikami jesteśmy. Dopóki będziecie żyli w systemie bankowym , i jego pochodnym ... systemie politycznym, doputy w dupę będziecie kopani i żaden Paligłup , czy inny Miler tego nie zmieni, nie mówiąc o Cimoszewiczach. Zmiana może nastąpić dopiero wtedy , gdy przestaniecie wybierać pomiędzy opcjami politycznymi...

Interesujące "przejście" od MY do WY :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 września 2013r. o 12:03
Ja też jestem niewolnikiem. Nie myśl sobie Kajtek , że mam się za kogoś lepszego. Proszę Was , wzorem Przemka o odrobinę refleksji.

Dopisane 17.09.2013r. o godz. 11:57:

ja nie wybieram , ładnych parę lat temu , dałem sobie spokój z tą farsą i Wam również zalecam :)

Dopisane 17.09.2013r. o godz. 12:03:

... do Kościoła też nie chodzę, a w Stwórcę wierzę :D ... i wiem, że jest :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
11226
#Anonim11226 nieaktywny
17 września 2013r. o 12:04
Pannazdzieckiem napisał(a): ... Wam również zalecam :)

Nawet w obliczu JOW-ów ? :)
4335
17 września 2013r. o 12:36
To całkiem inna sprawa. Miejmy nadzieję , że poziom świadomości społecznej wzrośnie na tyle, aby wybierani Trybuni Ludowi nie byli kłamcami , jak to jest obecnie u polityków. Czas pokaże Kajtuś :)

Wierz mi , bardzo bym sobie życzył normalności ... Wam również :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
11226
#Anonim11226 nieaktywny
17 września 2013r. o 12:49
Pannazdzieckiem napisał(a): ... Miejmy nadzieję ...

Dlaczego piszesz "miejmy" zamiast "mam" ? :)
4335
17 września 2013r. o 13:06
Bo mi jej brakuje , przestałem wierzyć w " KingSyze" dla każdego. Widzę grupę chapaczy , rządnych władzy i krwi. Powiedz Kajtuś , czy mówiłem Ci już coś o chemitralach ?

Zaś jeśli o głupiego Jasia chodzi, już jest politycznym trupem tylko jeszcze o tym nie wie. To Wy Go uśmiercicie ... i chwała Bogu.

Drogi Przemku , radzę opuścić ten statek :D

8375
#GosiaG nieaktywny
17 września 2013r. o 13:18
Pannazdzieckiem napisał(a): Miejmy nadzieję , że poziom świadomości społecznej wzrośnie na tyle, aby wybierani Trybuni Ludowi nie byli kłamcami , jak to jest obecnie u polityków. Czas pokaże Kajtuś :)

Nadzieja jest matką głupich.

Poziom świadomości nie wzrośnie jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki(po Twojemu Zbawiciel).

Ale w jednym masz rację -czas pokaże....

....Jakie wzorce powieliły nastepne pokolenia.

Teraz zgadnij , na czyich barkach spoczywa odpowiedzialność za ich edukację?

Lilith ^^
~Obserwator niezalogowany
17 września 2013r. o 13:31
Platformie spada PiS owi rośnie. Co to oznacza dla Polaków ?
Niewiele .Teraz większość urzędniczych stanowisk ma PO a po wyborach się to zamieni na PiS.
Więc ci co nie mają dziś roboty powinni już przymilać się PiS.
I nie gadajcie że jesteście uczciwi .To zwykłe coś za coś. Amen.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza