Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ruch Palikota w Bolesławcu
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 września 2013r. o 14:07
GosiaG napisał(a):

....Jakie wzorce powieliły nastepne pokolenia.

Ależ Gosiu :* , jak zwykle, tradycyjnie walisz sloganami , że mi papcie spadają, a tymczasem jesteśmy po tej samej stronie barykady. Niechby Ci wreszcie pykło, Jaszczurzyco :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Iza niezalogowany
17 września 2013r. o 17:06
Panie Przemysławie, pański szef był członkiem Komisji Trójstronnej - pozarządowej, międzynarodowej organizacji. Ponadto ostatnio pojawiła się w necie informacja o pozwie sądowym P. Tymochowicza dotyczącym niezapłaconych rachunków, a efekty pracy NK ''Przyjazne Państwo". W jaki sposób można to połączyć z deklarowaną troską o losy zwykłego obywatela?
Pozdr. :)
2900
#falco nieaktywny
17 września 2013r. o 17:22
PiS u władzy? :|
czyli mowy ,,cyrk,, :D
tym razem pod tytułem ,,rozliczanie za Smoleńsk,, bo jak to już zapowiedzieli ,pozamykają wszystkich odpowiedzialnych ...
tylko kogo? :D ...i jak dosięgną Putina bo przecież był w zmowie :D

,,z szamba nie zrobi się perfumerii,, :D
to chyba jakiś prorok powiedział... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
5413
#Przemyslaw nieaktywny
17 września 2013r. o 21:56
~Iza napisał(a): Panie Przemysławie, pański szef był członkiem Komisji Trójstronnej - pozarządowej, międzynarodowej organizacji. Ponadto ostatnio pojawiła się w necie informacja o pozwie sądowym P. Tymochowicza dotyczącym niezapłaconych rachunków, a efekty pracy NK ''Przyjazne Państwo". W jaki sposób można to połączyć z deklarowaną troską o losy zwykłego obywatela?
Pozdr. :)

Pani Izabelo , powyższy wywiad przeprowadzany był dwa lata temu ze mną a nie z Januszem Palikotem.Zawsze miałem i mam swoje zdanie .Nie ulegam ani chwilowym emocjom ani żadnym wodzom.Po raz wtóry dzisiaj zachęcam do dokładnego przeczytania tego wywiadu i ewentualnie odniesienia się do niego.Odpowiadam za swoje poglądy i takie też głoszę .Z sukcesami staram się aby RP przejmował moje projekty / kwota wolna / a nie powielam cudzych opinii.Swoje wizje opisałem w 2008 roku na blogu co można skonfrontować.Ponieważ w 9 na 15 postulatów były identyczne z programem Ruchu a pozostałe 6 nie kłóciło się z moimi wizjami przystąpiłem ro RP.
Należy pamiętać dwie rzeczy .Pierwsza to to że partia jest ideą popieraną przez kilka milionów ludzi a nie prywatnym folwarkiem Janusza Palikota , z czym on sam się zgadza.Po drugie należy zawsze brać pod uwagę fakt że można wygrać .A wtedy przyjdzie na zarządzać wszystkimi.Zwolennikami i przeciwnikami.
Z tego powodu zaniechałem jakichkolwiek inicjatyw ideologicznych i światopoglądowych skupiając się jedynie na sprawach gospodarczych.
Troska o los zwykłego człowieka leży w jego rękach .To zwykły człowiek idzie do urny i sam decyduje komu powierzyć swój los.Zatem polityk ma za zadanie jedynie przekonanie elektoratu do swoich racji.
Tak to postrzegam ja .Podejmuję się polemiki na każdy temat jedynie w swoim imieniu.
Pozdrawiam Panią i dziękuję za opinię.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
11202
#Anonim11202 nieaktywny
17 września 2013r. o 21:59
Przemyslaw napisał(a):
jest ideą popieraną przez kilka milionów ludzi a nie prywatnym folwarkiem Janusza Palikota

Ile i czego?Gdzie oni są, ze ich nie widać? U niemieckiego pana?
~Iza niezalogowany
18 września 2013r. o 6:10
Przemyslaw napisał(a):

Pani Izabelo , powyższy wywiad przeprowadzany był dwa lata temu ze mną a nie z Januszem Palikotem.Zawsze miałem i mam swoje zdanie .Nie ulegam ani chwilowym emocjom ani żadnym wodzom...

Panie Przemysławie, nie śledzę zbytnio bolesławieckie sceny politycznej. Rozumiem, że nie jest Pan już członkiem tej partii i nie chce być z nią identyfikowany.
Ma Pan rację, celem polityków, partii jest zdobycie i utrzymanie władzy. Rolą obywateli jest świadomy i mądry wybór swoich przedstawicieli, którzy będą nami rządzić.
Szeregowi członkowie partii są jednak zależni od władz partii, przykłady tych zależności widzimy na co dzień.
Pozdrawiam
5413
#Przemyslaw nieaktywny
18 września 2013r. o 7:20
Wręcz przeciwnie Pani Izabelo.Jestem przewodniczącym Powiatu Bolesławiec od samego początku.Nasze struktury to bardzo solidna grupa szanujących się ludzi.
Jak wspomniałem sposób i kierunek jakim politycy zarządzają krajem powinien zależeć całkowicie od woli elektoratu.I tak w tej chwili jest .
Ludzie narzekają , zaciskają pasa ale dalej wybierają tych samych polityków.Liczą się obietnice .
Proszę zwrócić uwagę że elektorat partii rządzących to prawie w całości ich pracownicy.Dla przykładu
w Bolesławcu największym pracodawcom jest Ratusz.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
18 września 2013r. o 7:50
~Iza napisał(a): Panie Przemysławie, pański szef był członkiem Komisji Trójstronnej - pozarządowej, międzynarodowej organizacji.

Dokładnie :).
Jak można ufać ludziom , którzy na co dzień zajmują się handlem Narodami. Zwróćcie uwagę na fakt , że większość polityków uwikłana jest w struktury banksterskiego eurokołchozu i wcale się z tym nie kryją. Jak można więc mówić o Polskiej państwowości i Narodowej dumie , jeśli łżeszelita ciągnie nas w to multikulturowe bagno ?Pokażcie mi proszę na scenie politycznej , kogoś , komu można by zaufać… konia z rzędem :D
Miłego dnia :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.