Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Praca w Polfie

~ niezalogowany
25 października 2013r. o 11:09
Lepiej nie mędrkujcie a rozglądajcie się wokół siebie.

Zmoderowano 25.10.2013 godz.14:08 - powód: (jegomosc)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kkk niezalogowany
31 października 2013r. o 20:08
~ napisał(a): praca w polfie to jest jeden wielki obóz koncentracyjny!! wiem bo sama tam pracowałam

A gdzie teraz pracujesz ? Niewiesz co to obóz koncentracyjny to nie porównuj
~wasz kierownik inz niezalogowany
1 listopada 2013r. o 10:01
moi drodzy praca jest dobra chcecie więcej zarabiać to szkolcie się i uczcie, ja zrobiłem studia ciezka praca w końcu, nieraz zapiłem na sesji hahahha, potem kierowanie wami moimi podwladnymi, , po czasie już miałem 6000 na reke a od nowego roku 7200 :) chcieć to muc !!!!
i nie uzalac mi się tu praca czeka albo albo :)
~ niezalogowany
1 listopada 2013r. o 16:59
sam jesteś MUC ty nieuku :P
~@ niezalogowany
1 listopada 2013r. o 21:14
~wasz kierownik inz napisał(a): moi drodzy praca jest dobra chcecie więcej zarabiać to szkolcie się i uczcie, ja zrobiłem studia ciezka praca w końcu, nieraz zapiłem na sesji hahahha, potem kierowanie wami moimi podwladnymi, , po czasie już miałem 6000 na reke a od nowego roku 7200 :) chcieć to muc !!!!
i nie uzalac mi się tu praca czeka albo albo :)
Następnym razem zamiast podpisywać się"wasz kierownik inz"napisz-wiejski głupek.
~ niezalogowany
2 listopada 2013r. o 8:36
Pewnie jesteś jakimś lizidupą a nie kierownikiem. Mieszasz i chcesz skłócić załogę
~Paweł niezalogowany
2 listopada 2013r. o 8:39
Widząc durnowate wpisy ,dochodzę do wniosku ,że zbyt wiele wolnego nam nie służy :D
~staray pracownik niezalogowany
2 listopada 2013r. o 9:06
A wiecie co ja tam też pracował nie narzekałem miałem 2800 na rękę możliwe nadgodziny urlop kiedy potrzebowałem znajomy pracuje tam 36 LAT dostaje 3600 normalnie na 35 lecie pacy prawie 10 tys dostał i wiecie co nie jest to kierownik ani nic normalny szeregowy pracownik ale jak ma się zawodówkę skończoną to się dziwić że tylko 1800 dostanie i tak jest w każdej pracy ja w obecnej też przez 4 lata miałem 1900 a teraz 2600 .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza