~staray pracownik napisał(a): A wiecie co ja tam też pracował nie narzekałem miałem 2800 na rękę możliwe nadgodziny urlop kiedy potrzebowałem znajomy pracuje tam 36 LAT dostaje 3600 normalnie na 35 lecie pacy prawie 10 tys dostał i wiecie co nie jest to kierownik ani nic normalny szeregowy pracownik ale jak ma się zawodówkę skończoną to się dziwić że tylko 1800 dostanie i tak jest w każdej pracy ja w obecnej też przez 4 lata miałem 1900 a teraz 2600 .
~staray pracownik napisał(a): A wiecie co ja tam też pracował nie narzekałem miałem 2800 na rękę możliwe nadgodziny urlop kiedy potrzebowałem znajomy pracuje tam 36 LAT dostaje 3600 normalnie na 35 lecie pacy prawie 10 tys dostał i wiecie co nie jest to kierownik ani nic normalny szeregowy pracownik ale jak ma się zawodówkę skończoną to się dziwić że tylko 1800 dostanie i tak jest w każdej pracy ja w obecnej też przez 4 lata miałem 1900 a teraz 2600 .jak ci bylo tak dobrze to czemu 4 lata praowales za 1900?
~ napisał(a): Czy ktoś wie czy bedzie jakaś kasa na świeta ?Święto było wczoraj,kasa była w czwartek,a do Bożego Narodzenia to jeszcze szmat czasu!Dasz radę?
~@ napisał(a):~ napisał(a): Czy ktoś wie czy bedzie jakaś kasa na świeta ?Święto było wczoraj,kasa była w czwartek,a do Bożego Narodzenia to jeszcze szmat czasu!Dasz radę?
~marek napisał(a): żle się zaczyna dziać w polfie,będą zwolnienia