Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w Polfie

~ niezalogowany
26 sierpnia 2012r. o 12:23
pracuje też na szklanej więc mi tu nie wciskaj ,że jestem dyrektorem :P poprostu nie narzekam jak wy tylko ide do pracy i swoje robie. Te całe zmiany mnie nie rażą tak jak was BO stosuję sie od samego początku do wytycznych dla pracowników.. a i NIE PALĘ więc nawet mnie ten cały zakaz cieszy bo w końcu więcej pracowników jest na hali niż na palarni :]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~placzek niezalogowany
26 sierpnia 2012r. o 17:55
~ napisał(a): pracuje też na szklanej więc mi tu nie wciskaj ,że jestem dyrektorem :P poprostu nie narzekam jak wy tylko ide do pracy i swoje robie. Te całe zmiany mnie nie rażą tak jak was BO stosuję sie od samego początku do wytycznych dla pracowników.. a i NIE PALĘ więc nawet mnie ten cały zakaz cieszy bo w końcu więcej pracowników jest na hali niż na palarni :]

hahah co za menda to pisze pewnie to pan SA..... albo KL... badz CI.... ambitny tylko czekac na nagrode dla nich za pomysl zeby woda w butelkach wrocila ewentualnie to ktos z epruwetek bo oni utrzymuja caly zaklad hahah
~ niezalogowany
27 sierpnia 2012r. o 10:10
praca w polfie to zakaz palenia i meldowanie sie jak do toalety się wychodzi ?
~snikers niezalogowany
27 sierpnia 2012r. o 14:17
niektórzy mali nad ustawiacze przejeli się rolą i bardzo rzetelnie notują na listę wychodzących do wc pakowaczek mówi się że jak sie spiszą to trafią na wyższe niż zastępca mistrza stanowisko inżynier od papierkowej roboty na wydawanie papieru toaletowego i lizolu do wc hahah
~ niezalogowany
27 sierpnia 2012r. o 14:41
ale durnoty piszesz snikers :>
~bolek niezalogowany
27 sierpnia 2012r. o 19:02
a mnie w...ia jak mam kogos ciagle zastepowac bo on idzie na fajke i ma jeszcze pretensje ze cos niedopilnujesz.Dobra robota panie SAS.Ganiaja na te fajki jak ze ...czka co pol godziny.

Zastosowana autokorekta

~kolega Bolka niezalogowany
27 sierpnia 2012r. o 19:45
Mnie też drażni jak ty ciągle do kibla kupka ganiasz i siedzisz tam ponad 20 minut za każdym razem.
Ale rozumiem, że jak ktoś - beztalencie jak ty nie potrafi ustawić sobie automatu to wymyśli sobie biegunkę żeby kolega mu poprawił produkcję na automacie.
Swoją drogą panie kierowniku skąd wy bierzecie takich pracowników jak te wynalazki co przychodzą od jakiegoś czasu do nas pracować. Co jeden to "CIEKAWSZY"-bardziej zakuty łeb
~ niezalogowany
27 sierpnia 2012r. o 20:06
~kolega Bolka napisał(a):
Swoją drogą panie kierowniku skąd wy bierzecie takich pracowników jak te wynalazki co przychodzą od jakiegoś czasu do nas pracować. Co jeden to "CIEKAWSZY"-bardziej zakuty łeb

Za te pieniądze to się ciesz że ktoś chce tam pracować. Nie wiem czy zrozumiesz ale oni tam przychodzą raczej z przymusu niż dobrej woli.
Pójdziesz na bezrobocie to nawet śmietnik odwiedzisz w poszukiwaniu chleba chociaż na razie ci to do głowy nie przychodzi takie rzeczy robić.
: )
Uświadom sobie ,że praca w Polfie to nie jest szczyt marzeń ale przykra konieczność.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza