Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w Polfie

7852
#magdak1243 nieaktywny
29 sierpnia 2012r. o 14:22
Witam , zatrudniaja kobiety teraz do pracy ? jakie sa zarobki ? chce zmienic prace a czytajac wasze kometarze to tez chyba nie jest az tak wesolo :P ale wiadomo jak to jest kazdy ma cos do powiedzenia nie koniecznie to co powinien i jak jest ..

NIKOLA
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~siła łamania nie do pokonania niezalogowany
29 sierpnia 2012r. o 23:23
magdak1243 napisał(a): Witam , zatrudniaja kobiety teraz do pracy ? jakie sa zarobki ? chce zmienic prace a czytajac wasze kometarze to tez chyba nie jest az tak wesolo :P ale wiadomo jak to jest kazdy ma cos do powiedzenia nie koniecznie to co powinien i jak jest ..
Witam serdecznie na początek mojego postu serdecznie pozdrawiam zmiane C pracowałem 3 lata na szklanej widziałem dużo jak to wszystko się kręci ,nie masz jaj to nawet nie zaczynaj pracy na szklane ,chyba że trafisz na dobrego ustawiacza ,który pokaże teoretycznie i praktycznie o co kaman ,a nie patrzą żeby postawić wódke bo inaczej nie podejdzie na automat -po jednym dniu masz dać sobie rade !!!!!! To są chyba żarty ,a sam za komuny uczył się pół roku i w dodatku na innych normach .A kobieta jak ma ustawiacza ,który ma 4 maszyny to niech bierze miotłe i zamiata gruz bo to nie pójdzie do kartonu tylko do karocy którą Mietek po szklanej pcha .Ja zmieniłem prace choć nie było łatwo ale się udało i życzę tego wam ,niema przyszłości na szklanej odeszła dawno temu chyba razem z komuną.
~ARMAGEDON niezalogowany
30 sierpnia 2012r. o 13:24
jak w tytule zbliża się na dziale szklanym,przykre, ale prawdziwe tyle ludzi straci pracę przez kogo-kto zawinił.Kto mądry to ucieka ja uciekłem rok temu i się udało mam pracę za niewiele więcej niż u was ale pewną i spokojną a nie z nocami nieprzespanymi zwrot czy nie zwrot.POZDRAWIAM WSZYSTKICH PRACOWNIKÓW---
~ niezalogowany
31 sierpnia 2012r. o 18:54
~migotka napisał(a): niech ta polfa padnie tylko syf robiaaaaaaaaaaaaaaa masakraaaa pani m ze zmiany d to ciagle fajeczka i fajeczka i wilc cwana bo jest z panem T NADUSTAWIACZEMM A JAK CHODZI O NIMCY TO PIRWSZA LECIII

na zmianie A też latają na papieroski co pół godziny szczególnie Panie M,M,K może niech tym się ktoś zainteresuje .
~ niezalogowany
31 sierpnia 2012r. o 21:25
~ napisał(a):
~migotka napisał(a): niech ta polfa padnie tylko syf robiaaaaaaaaaaaaaaa masakraaaa pani m ze zmiany d to ciagle fajeczka i fajeczka i wilc cwana bo jest z panem T NADUSTAWIACZEMM A JAK CHODZI O NIMCY TO PIRWSZA LECIII

na zmianie A też latają na papieroski co pół godziny szczególnie Panie M,M,K może niech tym się ktoś zainteresuje .

nie czepiać się to są bardzo dokładne i porządne pakowaczki ;)
~darecki niezalogowany
1 września 2012r. o 10:15
płakac będziecie za polfą oj płakac. Ogolny zakaz palenia dotyczy wszystkich zakladow farmaceutycznych i zakladow opakowaniowych dla farmacji , wiec po co takie hallo! I tak dobrze, ze miejsce wyznaczone jest. A jak sie komu nie podoba to droga wolna, nikt nie musi w tym zakladzie pracowac i biadolic na swoj zafajdany los .... i tam takie podobne
~wyobcowana niezalogowany
3 września 2012r. o 16:30
Polfa jest niczym innym, jak kolejnym ,,Obozem pracy,,. Każdy z nas dokonuje wyborów, gdzie i za jakie pieniądze pozostawiać swoją energię. Polacy są generalnie narodem, który woli narzekać, niż dokonywać jakichkolwiek zmian w swoim życiu. Zmiany są najtrudniejsze, ale każda zmiana jest lepsza od życia w bylejakości. Pozdrawiam weteranów Polfy, a w zasadzie Gerresheimera.
~roboT CHROBOT niezalogowany
3 września 2012r. o 17:45
~wyobcowana napisał(a): Polfa jest niczym innym, jak kolejnym ,,Obozem pracy,,. Każdy z nas dokonuje wyborów, gdzie i za jakie pieniądze pozostawiać swoją energię. Polacy są generalnie narodem, który woli narzekać, niż dokonywać jakichkolwiek zmian w swoim życiu. Zmiany są najtrudniejsze, ale każda zmiana jest lepsza od życia w bylejakości. Pozdrawiam weteranów Polfy, a w zasadzie Gerresheimera.

Zyjemy w dobie kapitalizmu ,kazdy wiekszy pracodawca nastawia sie na to ,zeby jak najmniej zaplacic, dlatego tego typu zaklady ja bader polfa sa pzenoszone na wschod europy . Prosty przelicznik lepiej zplacic polaczkowi 2000 w zl niz niemcowi w euro .

Mowisz ,ze polacy generalnie nazekaja ,no to sprowadz niemca i kaz mu zyc z polskiej wyplaty A jesli chodzi o zmniany myslisz ,ze teraz mozna tak latwo znalezdz prace lepsza od poprzedniej
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza