magdak1243 napisał(a): Witam , zatrudniaja kobiety teraz do pracy ? jakie sa zarobki ? chce zmienic prace a czytajac wasze kometarze to tez chyba nie jest az tak wesolo :P ale wiadomo jak to jest kazdy ma cos do powiedzenia nie koniecznie to co powinien i jak jest ..Witam serdecznie na początek mojego postu serdecznie pozdrawiam zmiane C pracowałem 3 lata na szklanej widziałem dużo jak to wszystko się kręci ,nie masz jaj to nawet nie zaczynaj pracy na szklane ,chyba że trafisz na dobrego ustawiacza ,który pokaże teoretycznie i praktycznie o co kaman ,a nie patrzą żeby postawić wódke bo inaczej nie podejdzie na automat -po jednym dniu masz dać sobie rade !!!!!! To są chyba żarty ,a sam za komuny uczył się pół roku i w dodatku na innych normach .A kobieta jak ma ustawiacza ,który ma 4 maszyny to niech bierze miotłe i zamiata gruz bo to nie pójdzie do kartonu tylko do karocy którą Mietek po szklanej pcha .Ja zmieniłem prace choć nie było łatwo ale się udało i życzę tego wam ,niema przyszłości na szklanej odeszła dawno temu chyba razem z komuną.
~migotka napisał(a): niech ta polfa padnie tylko syf robiaaaaaaaaaaaaaaa masakraaaa pani m ze zmiany d to ciagle fajeczka i fajeczka i wilc cwana bo jest z panem T NADUSTAWIACZEMM A JAK CHODZI O NIMCY TO PIRWSZA LECIII
~ napisał(a):~migotka napisał(a): niech ta polfa padnie tylko syf robiaaaaaaaaaaaaaaa masakraaaa pani m ze zmiany d to ciagle fajeczka i fajeczka i wilc cwana bo jest z panem T NADUSTAWIACZEMM A JAK CHODZI O NIMCY TO PIRWSZA LECIII
na zmianie A też latają na papieroski co pół godziny szczególnie Panie M,M,K może niech tym się ktoś zainteresuje .
~wyobcowana napisał(a): Polfa jest niczym innym, jak kolejnym ,,Obozem pracy,,. Każdy z nas dokonuje wyborów, gdzie i za jakie pieniądze pozostawiać swoją energię. Polacy są generalnie narodem, który woli narzekać, niż dokonywać jakichkolwiek zmian w swoim życiu. Zmiany są najtrudniejsze, ale każda zmiana jest lepsza od życia w bylejakości. Pozdrawiam weteranów Polfy, a w zasadzie Gerresheimera.