Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w Polfie

2670
Telek
27 sierpnia 2012r. o 20:10
~kolega Bolka napisał(a): Swoją drogą panie kierowniku skąd wy bierzecie takich pracowników jak te wynalazki co przychodzą od jakiegoś czasu do nas pracować. Co jeden to "CIEKAWSZY"-bardziej zakuty łeb
A ja myślałem, że "Ci najlepsi" to trafiali tylko na naszą zmianę.
To jednak jest ich więcej ?? A wy im jeszcze umowy na rok czasu daliście !!
Brawo za pomysł na naprawę firmy. GRATULUJĘ !!

<b style="color: #FF00FF;">NIE JEST WAŻNE KTO MA RACJĘ</b><b>,</b> <b style="color: green;">ALE CO JEST RACJĄ</b><b>!</b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~roboT CHROBOT niezalogowany
27 sierpnia 2012r. o 20:33
Nie ma to jak sprzedawac sie nawzajem na forum . Sami tworzycie patologie na produkcji ,a potem sie dziwice ,ze nikt nie chce tam pracowac
~carloss niezalogowany
28 sierpnia 2012r. o 1:58
ostatnio żyjemy nowym dyrektorem panem prezydentem produkcji szklanej na europę który przyjechał i chce nas uzdrowić żeby każdy dawał jak najwięcej z siebie żeby odzyskać utraconych klientów że wtedy on też coś da od siebie itp a może pan carlos jest kimś w rodzaju likwidatora i chce nas rozkręcic podnieść naszą wartość a potem sprzedać zakład w całości albo automat po automacie i ten termin do pażdziernika to blef jak się tylko pojawił od razu poleciały głowy i to od góry a nowe fiolki z tworzywa ostatnio oglądaliśmy są tanie i bez wad a na ampułki jest mało zamówień zastanówmy się bo w każdej plotce jest trochę prawdy może już czas na składanie podań u innych obym się mylił bo wszędzie dobrze gdzie nas nie ma .
~koniec niezalogowany
28 sierpnia 2012r. o 11:21
moim zdaniem to jest końcówka tego (burdelu)to musi paść nic się nie zmienia.4 aut. na ampułkach jak to ma być upilnowane i 2 na fiolkach panie kierowniku niech pan stanie na jeden dzień na maszynach i zobaczy pan nasz miód....
~kolega telka i bolka niezalogowany
28 sierpnia 2012r. o 20:00
Telek napisał(a):
~kolega Bolka napisał(a): Swoją drogą panie kierowniku skąd wy bierzecie takich pracowników jak te wynalazki co przychodzą od jakiegoś czasu do nas pracować. Co jeden to "CIEKAWSZY"-bardziej zakuty łeb
A ja myślałem, że "Ci najlepsi" to trafiali tylko na naszą zmianę.
To jednak jest ich więcej ?? A wy im jeszcze umowy na rok czasu daliście !!
Brawo za pomysł na naprawę firmy. GRATULUJĘ !!

ty telek !!! a co tobie tak bardzo przeszkadza ten okres umowy na rok ??? może obawiasz się że w tak długim okresie w końcu sami dojdą do tego jak poprawnie ustawiać te automaty i nie będzie już kogo obgadywać ze to zrobił źle albo czegoś nie zrobił albo się po naśmiewać i po wychwalać na papierosku i kawce jak to się zrobiło kolegę młodszego stażem w konia i teraz musi 'zapier....ć' bo wszystko się sypie i na pewno mu się już nie uda zrobić takiej produkcji jak tobie zamiast podpowiedzieć co się powinno w danym momencie ustawić mało tego mogło by się okazać że to kto inny ma zakuty łeb i po po prostu od lat robi to co musi aby tylko się nie przepracować a następny przyjdzie po nim i naprawi tak to na pewno ten zakład nie będzie funkcjonował no ale jak ktoś myśli tylko o sobie a nie o wspólnym dobrze dla wszystkich to tak potem właśnie jest a na koniec kierownictwo jeszcze nastawiać przeciwko tym co to się niby za bardzo starają nieładnie !! !! :|
~Hammer niezalogowany
29 sierpnia 2012r. o 0:45
O jeny !!! jak ja się cieszę ,że mnie wywalili !!!
Co czytam Wasze komentarze to gorzej , przyznaję rację Telekowi ,przyjmują kogo się da :( i zupełnie obiektywnie ,żeby poznać automat i pracę na nim dwa lata jest mało :) ) To ,że się podpier....dalacie to wynika tylko z niskiego poziomu ynteligencji :) Waszej i w sumie może lepiej ,że rozgonią tą firmę. Większość z Was tkwi jeszcze głęboko w komunie , a reszta i tak nie ma pojęcia jak to ogarnąć ( cóż taki specyficzny zawód )
Gryźcie się dalej i kippis jak to się u nas mówi :D
1900
#wojtek77 nieaktywny
29 sierpnia 2012r. o 7:41
nie pracowałem w polfie czy jak to tam teraz się zwie ,ale te umowy na rok to jest dopiero patologia.ani coś kupić na raty,ani kredytu.bo zarobki nie pozwalają na wzięcie kredytu na rok.ale kto dał dziadom takie przywileje,by robić z człowieka niewolnika,pewnie władze amber gold,ci się mogą karać,zawieszać sobie owe kary,a ty na ciecia musisz mieć zaświadczenie o niekaralności.wiem jak tam się tyra,zwłaszcza na szkle.w firmach podobnych przyjmuje się specjalnie takich dziadów pod.....alaczy zwanych mistrzami,liderami.daje im się 50 złotych więcej ,a ci łażą jak pawie po hali.czuję że to już długo nie będzie trwało,ludzie już są na skraju nerwów.idzie dopiero kryzys w polsce jak trąbią analitycy,władza się zabezpiecza takim amber gold ,gów.no robi..znaczy robi by się ustawić na czas kryzysu,ale ludzie i tak ich w końcu znajdą,bo tak się kończą zawsze podobne sytuacje w historii naszego kraju.z ludzmi trzeba umieć dobrze żyć,czy się jest bezrobotnym czy prezesem banku,bez róznicy.
~migotka niezalogowany
29 sierpnia 2012r. o 12:20
niech ta polfa padnie tylko syf robiaaaaaaaaaaaaaaa masakraaaa pani m ze zmiany d to ciagle fajeczka i fajeczka i wilc cwana bo jest z panem T NADUSTAWIACZEMM A JAK CHODZI O NIMCY TO PIRWSZA LECIII
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!