No Robercik gada że przez ustawiaczy zamkną zakład raczej przez ni
ego bo tylko odgania od siebie robote i każe iść do swojego ustawiaicza a od czego on kur.....a jest Arku po co on chodzi na rano jak itak nic nierobi miało być lepiej z nim a niejest!!!!!
Prezes Robercik nasz chodzący monitoring. Szkoda tylko, iż w angażu ma napisane ustawiacz a nie KAMERA-DONOSICIEL. Zresztą obawiam się, że skoro wykonuje pracę raczej inną niż przewidziana to nie należą się jemu żadne pieniądze.
Ale LIDER jest nietykalny pomimo braku kompetencji na zajmowanym stanowisku.
I kto tu chce ratować firmę bo jakoś nie widzę efektów jego pracy a "ślizgać się na czyichś plecach to każdy jeden by też potrafił, chyba że przy doborze kandydata na to stanowisko było inne kryterium. TRZEBA BYŁO DOSKONALE STRZELAĆ Z UCHA !! ??
Tylko narzekanie tu slychac i nic wiecej.Tak pozatym co zrobili ci krzykacze ,ktorym jest zle. Czekac co ktos zrobi a smemu nic. Pisza 1250zl a ile pracujesz ? Wiesz ze kobiety w innych zkladach pracuje tez na cztro brygadowce i maja najnisza krajowa.
Tylko narzekac a jak jeden chcial cos zrobic to sie niektorzy wypieli. Dlaczego na spotkania jak wam obiecuja nie wolacie kogos ze zwiazku .Co uwazacie ze nic nie robia a wasz przedstawiciel rady pracowniczej to co robi .
Dlaczego nie pamietacie co bylo zrobione przez zwiazki tylko zawsze mowicei ze nic nie robia .
Jak wladza mowi to trzeba nacisnac ich .
Tylko narzekanie nic nieda .GGdzie krzykacze co tak pocichu gadaja a w zwiazkach siedza co oni robia .Pojudzanie na kogos to nie jest sztuka .Sztuka jest to by pokazac jak zebrac to wszystko do kupy.
Mozecie mnie krytykowac powiem mnie to wisi co omnie powiecie .Kazda krytyka jest dobra jak popiera ja czynny a nie tylko slowa .
Jeszcze jedno coz bhapowcwm spolecznym naciskac go o to co powinno byc .Sam dziala .Bylo tak ze chodzil z tym zwiazkowcwem i jakos sie zialo jak sam probuje zablysnac to wszystko kuleje .
~kierownik juzio niezalogowany 17 września 2012r. o 22:50
do roboty !!! ja widze ze macie czas tu na wypociny to i bedzie czas na nadgodziny obowiazkowe, juz ja was wezme za te leniwe dupska , tylko oczerniaja i oczerniaja, za darmo nie pracujecie ale za pieniadze , wiec nie marudzic albo do pracy albo wypad !!!!! co to za maniery aby waszego chlebodawce oczerniac ? macie co jesc i co pic ? to nie narzekac bo sie skonczy dobrodziejstwo !!!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.