~carloss napisał(a): w tym zakładzie nigdy już nie będzie dobrze przez tych ...nych nad ustawiaczy z karpul jako pierwszy ten przygłup robercik przywódca wiejskich głupów ......czyżby to ten sam robercik który zawsze krec ...ł ponad norme?? właził kierownictwu w zad??? heheh dobre, dobre, czyli nic sie u was nie zmieniło odkąd juz tu nie pracuje, a co do dalszej treści wypowiedzi to nad czym sie użalasz?? że produkujesz gów...o i teraz zwrot idzie ??? oczu nie masz ??? ja was ludzie nie rozumiem- puszczecie szajs z maszyny i potem pretensje do całego świata
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a): a jak tam sie przyjąć do pracy i co tam jest do zrobienia ?teraz to ty sie nie pakuj tutaj.. bo wrze
~magda gesler napisał(a):~carloss napisał(a): w tym zakładzie nigdy już nie będzie dobrze przez tych ...nych nad ustawiaczy z karpul jako pierwszy ten przygłup robercik przywódca wiejskich głupów ......czyżby to ten sam robercik który zawsze krec ...ł ponad norme?? właził kierownictwu w zad??? heheh dobre, dobre, czyli nic sie u was nie zmieniło odkąd juz tu nie pracuje, a co do dalszej treści wypowiedzi to nad czym sie użalasz?? że produkujesz gów...o i teraz zwrot idzie ??? oczu nie masz ??? ja was ludzie nie rozumiem- puszczecie szajs z maszyny i potem pretensje do całego świata
nie tylko nad ustawiacze z karpul są ...ni ze zmiany A Pan Władek i Jarek są tak niepoważni i cwaniak-ować mogą w domu a nie wyżywać się w pracy na ustawiaczach czy pakowaczkach ,może by tak Pan mistrz ograniczył im wychodzenie na papieroska bo nikt ich nie rozlicza z tego co zrobili .
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a):~magda gesler napisał(a):a ten drugi niech dostanie czerwoną koszulkę to dopiero mu palma odbije,ja jak bym miał robić z nimi to bym się zwolnił nic nie pokarzą i nic nie nauczą zapomnieli jak oni nic nie umieli.~carloss napisał(a): w tym zakładzie nigdy już nie będzie dobrze przez tych ...nych nad ustawiaczy z karpul jako pierwszy ten przygłup robercik przywódca wiejskich głupów ......czyżby to ten sam robercik który zawsze krec ...ł ponad norme?? właził kierownictwu w zad??? heheh dobre, dobre, czyli nic sie u was nie zmieniło odkąd juz tu nie pracuje, a co do dalszej treści wypowiedzi to nad czym sie użalasz?? że produkujesz gów...o i teraz zwrot idzie ??? oczu nie masz ??? ja was ludzie nie rozumiem- puszczecie szajs z maszyny i potem pretensje do całego świata
nie tylko nad ustawiacze z karpul są ...ni ze zmiany A Pan Władek i Jarek są tak niepoważni i cwaniak-ować mogą w domu a nie wyżywać się w pracy na ustawiaczach czy pakowaczkach ,może by tak Pan mistrz ograniczył im wychodzenie na papieroska bo nikt ich nie rozlicza z tego co zrobili .
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a):~magda gesler napisał(a):a ten drugi niech dostanie czerwoną koszulkę to dopiero mu palma odbije,ja jak bym miał robić z nimi to bym się zwolnił nic nie pokarzą i nic nie nauczą zapomnieli jak oni nic nie umieli.~carloss napisał(a): w tym zakładzie nigdy już nie będzie dobrze przez tych ...nych nad ustawiaczy z karpul jako pierwszy ten przygłup robercik przywódca wiejskich głupów ......czyżby to ten sam robercik który zawsze krec ...ł ponad norme?? właził kierownictwu w zad??? heheh dobre, dobre, czyli nic sie u was nie zmieniło odkąd juz tu nie pracuje, a co do dalszej treści wypowiedzi to nad czym sie użalasz?? że produkujesz gów...o i teraz zwrot idzie ??? oczu nie masz ??? ja was ludzie nie rozumiem- puszczecie szajs z maszyny i potem pretensje do całego świata
Zastosowana autokorekta