Wolne miejsca są ale zamówień na produkty jest mniej niż latem.
Czyli maszyny stoją i nie produkują a niektórzy są urlopowani z tego powodu. Ale podania nie zaszkodzi złożyć.
Dzis otwarcie stołówki bylo.Powiem ze super podoba mi się wreszcie bez zapachów i widoku sterty brudnych naczyn.Jednak wspomnienia zostaną .Ten parkiet i wspomnienia młodości.Mikołaj choinka i orkiestra.
Słyszałem ze szykuja się zmiany w zwiazkach podobno beda wybory w tym miesiacu.
Ciekawy jestem czy odgrazanie sie niektórychludzi sie spełni i zmienia zarząd .Powiem że to bedzie koniec zwiazków .To jest moje zdanie ale może sie myle a dlaczego to juz sobie dopowiedzcie .
Na razie zamówień w polfie niema nie wszystkie automaty pracują ci co mają dużo urlopu wysyłani są na urlopy nie wiadomo co będzie dalej czy będzie praca czy nie.
Pan J.G ustawiacz i Pan W.K starszy ustawiacz trzymają się razem razem papierosek razem kawka ciekawe co ich łączy moąe Pan J chce się podlizać i szybko zostać starszym ustawiaczem to wtedy będzie się działo i tak nie słucha pakowaczek tylko swoje robi ale za niedłgo to sie skończy .
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.