Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w Polfie

~Robot niezalogowany
30 lipca 2013r. o 17:33
~ napisał(a):
~ napisał(a): na czym polega praca na plastikach tylko w weekendy ??warto isc tam do pracy ;) prosze o jakies informacje chodzi o prace dla kobiety,jak wyglada system zmianowy,pozdrawiam pracownikow z plastikow !!
Kobieta na weekend nie da rady.12 godz.pija wodke.

Praca na tworzywach w systemie weekndowym wyglada bardzo podobnie ,jak praca w tygodniu ,tylko z tym ,ze pracujesz sobota ,niedziela po 12 godzin .
Jesli chodzi o zarobek ,to jest ten sam ,jak bys pracowała w normalnym systemie trzy-zmianowym .

Dodam tak na marginesie ,ze cie od raz nie przyjmą na tzw. pieciobrygadowke :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~-~- niezalogowany
1 sierpnia 2013r. o 20:42
karty pacjenta góra ma
~ala niezalogowany
5 sierpnia 2013r. o 5:38
~ napisał(a): pewnie ze są? ?? ?? ?? ??

No bo przecież "A-ki" to przystojniaki i fajne chlopaki są. a jak komuś pośladki ściska, to niech za robotę się weżmie, a nie za cudzym dupskiem lata.
~vip niezalogowany
6 sierpnia 2013r. o 13:50
~elo napisał(a): Praca w Gerresheimer to nasza PASJA,HOBBY,NAMIĘTNOŚĆ.Bo przy takiej pensji,nikt nam nie zarzuci,że robimy to dla pieniędzy.

ha ha ha DOBRE DOBRE!!! POPIERAM :)
~ANA niezalogowany
7 sierpnia 2013r. o 14:46
a kto za kim lata i dlaczego ?? :P
~kaja niezalogowany
7 sierpnia 2013r. o 23:18
ktos sie pytal o socjal. ja dostalam za wczasy pod grusza, a we wrzesniu bedzie piknik rodzinny. nie wiem czy to za socjalne. wybieracie sie na piknik?
~ niezalogowany
8 sierpnia 2013r. o 21:23
a co oferuja na pikniku ?? :]
~ niezalogowany
8 sierpnia 2013r. o 22:24
~kaja napisał(a): ktos sie pytal o socjal. ja dostalam za wczasy pod grusza, a we wrzesniu bedzie piknik rodzinny. nie wiem czy to za socjalne. wybieracie sie na piknik?

a co to za piknik nic nie było mówione ze coś organizują ,lepiej niech dołoza do wyplat a nie na piknik :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza