Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ola niezalogowany
5 kwietnia 2008r. o 2:16
mnie tez kieruje teraz na in vitro,
wiec tym bardziej prosze o informacje o dr Laber
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
5 kwietnia 2008r. o 7:30
~ingona77 napisał(a): Tak jak napisałaś .Inny numer do pana Kukuły to 0757348241.Polecam.

Ten numer do domu,poprzedni do gabinetu.
~ewa niezalogowany
6 kwietnia 2008r. o 23:14
Dziewczyny a który ginekologw Bolesławcu leczy nadżerke przez fotokoagulacje, tzn. laserowo??
~Angel niezalogowany
7 kwietnia 2008r. o 9:18
~ola napisał(a): mozesz podac numer tel.do tego doktora i gdzie on przyjmuje?chodze do Ziól.3 rok i nic tez mam PCO

Mi pan Z wmowil PCO poszlam do innego lekarza i okazalo sie ze nic takiego nie mam dziewczyny konsultujcie tak powazne sprawy rowniez z innymi lekarzami za nim podejmiecie leczenie!!!
~Martyśśśśś niezalogowany
7 kwietnia 2008r. o 10:52
Polecam wszystkiem Gabinet Ginekologiczny u Państwa Grażyny i Macieja Bajor - Pawlik przy Ul. Zgorzeleckiej zaraz z tyłu za sklepem rowerowym SHIMANO. Jedni z lepszych specjalistów w Bolesławcu i okolicach...POLECAM!!!
~JA niezalogowany
7 kwietnia 2008r. o 12:27
Mi niestety dr Z. też wmawiał PCO...ale skonsultowałam to z innym lekarzem (w Stomadencie, bo maja tam bardzo dobre i dokładne USG) i okazało sie, ze nic złego nie dzieje się. Szkoda, ze zrobiłam to dopiero po 6 miesiacach niepotrzebnego leczenia :( ale myślalam ze dr Z. wie co robi..myliłam sie
~ niezalogowany
7 kwietnia 2008r. o 13:38
~JA napisał(a): Mi niestety dr Z. też wmawiał PCO...ale skonsultowałam to z innym lekarzem (w Stomadencie, bo maja tam bardzo dobre i dokładne USG) i okazało sie, ze nic złego nie dzieje się. Szkoda, ze zrobiłam to dopiero po 6 miesiacach niepotrzebnego leczenia :( ale myślalam ze dr Z. wie co robi..myliłam sie

niestety nie wie i chyba PCO wmawia co drugiej kobiecie to jest bardzo powazny zespol i nie mozna go bagatelizowac musi zaistniec kilka czynnik do jego stwierdzenia a pan Z rzuca sobie diagnoze od tak cytat z mojej wizyty " Ma pani pco ale narazie nie bedziemy sie tym zajmowac prosze sobie poczytac na internecie" :|
~Madoks niezalogowany
8 kwietnia 2008r. o 1:23
Doktor Choma jest najgorszym lekarzem w Bolesławcu i najgorszym pod względem kultury lekarzem, z jakim miałam do czynienia przez moje całe dotychczasowe życie. Jest bardzo nieprzyjemny dla pacjentek, bardzo niemiły i niekompetentny. Przekonała sie moja córka, młoda dziewczyna, która przez niego zraziła się do lekarzy. Ma problemy i trzeba było zacząć się leczyć. Zaczęła od doktor Jeki z Chojnowa, kobieta wspaniała, miła i dobra jako lekarz, ale tak jak któraś z forumowiczek napisala, bardzo droga. Ceni się strasznie. Ma cennik na drzwiach i za wszystko bardzo dużo się płaci. Potem już poszła do doktora Chomy, do przychodni. Boże broń! Nigdy więcej! Teraz wcale nie chodzi, bo tak się strasznie zraziła do niego. Podejrzewam, że jak będzie musiała, albo będzie chciała mieć dziecko to zacznie chodzić. Ale to juz sobie zapisałam nazwisko, doktora Lebera z Zielonej Góry, o którym pisala jedna forumowiczka. Lubie lekarzy dobrych i miłych dla pacjentek. A córka wszystkim koleżankom, które pytają o lekarza, mówi : tylko nie Choma. Życzę dużo zdrowia i oby każda z nas musiała mieć jak najmniej do czynienia z takimi lekarzami, którzy są w Bolesławcu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza