agastaffbull napisał(a): Doktor Kukuła przyjmuje przy ul. Konstytucji 3 Maja 5/5 w Bolesławcu (jest to gabinet w mieszkaniu w bloku, na I piętrze), w poniedziałki, środy i piątki od godz. 16:00. Ostatnio kiedy u niego byłam, przyszedł punktualnie o 16:00 i wiem od innych pań, że zawsze jest punktualny, ewentualnie spóźnia się tylko o kwadrans, za co należy dać mu kolejnego plusa!
Dziękuję za informacje.
Co do nie kompetencji Naszych ginekologów to zgodzę się z resztą mam. Choć przyznam że życie zweryfikowało moje zdanie. Od ponad 10 lat byłam pacjentką Ch. ,zawsze chodziłam prywatnie, jestem teraz w pierwszej w ciąży (8 miesiąc) i strasznie sie zawiodłam. Nawet na tym forum zachwalałam tego dr.Po ostatniej wizycie wyszłam zastraszona,załamana,zaryczana itp - takiego podejścia lekarza nigdy w życiu bym się nie spodziewała.
No i jeszcze kwestia ostatnich zmian w gabinecie ma znaczenie. Lekka przesada z taką podwyżką i jeszcze brak wcześniejszej informacji na ten temat:( Nie bardzo rozumiem dlaczego teraz mam zapłacić 250zł za badanie ,które miałam wykonywane kilka tygodni temu w cenie standardowej wizyty:( Oczywiście żadnej satysfakcjonującej odpowiedzi na takie pytanie nie otrzymałam.
Trudno, Ja z miłą chęcią skonsultuję się z innym lekarzem a Pan Ch. i tak już traci pacjentki. Oby tak dalej....