Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~joka niezalogowany
14 czerwca 2008r. o 16:48
agastaffbull napisał(a): Gorąco polecam doktora K.. Po raz pierwszy spotykam tak przemiłego, uśmiechniętego, życzliwego lekarza! Co najważniejsze-on naprawdę uważnie i zainteresowaniem słucha tego, z czym się do niego pacjentka zwraca, jest zainteresowany jej problemem i stara się znaleźć jego optymalne rozwiązanie. Ponadto wszystko bardzo spokojnie, cierpliwie tłumaczy. Na każdą pacjentkę przeznacza tyle czasu, ile potrzeba, bez pośpiechu i znudzenia, co zdarza się innym lekarzom. Naprawdę szczerze polecam!

Mogłabyś napisać gdzie przyjmuje dr K. , w jakich dniach i godzinach. Z góry dziekuję
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1831
#agastaffbull nieaktywny
14 czerwca 2008r. o 19:13
Doktor Kukuła przyjmuje przy ul. Konstytucji 3 Maja 5/5 w Bolesławcu (jest to gabinet w mieszkaniu w bloku, na I piętrze), w poniedziałki, środy i piątki od godz. 16:00. Ostatnio kiedy u niego byłam, przyszedł punktualnie o 16:00 i wiem od innych pań, że zawsze jest punktualny, ewentualnie spóźnia się tylko o kwadrans, za co należy dać mu kolejnego plusa!
2047
#mildzia nieaktywny
14 czerwca 2008r. o 19:43
W tym tygodniu lezalam w bolesławieckim szpitalu na oddziale ginekoloicznym i muszę stwierdzić, że w Bolesławcu nie ma tak naprwade dobrego ginekologa(przynajmniej z tych pracujących w szpitalu). Przyjmują do szpitala i trzymają 5 dni bo po tylu dostają jakieś pieniądze nie wiem za bardzo o co chodzi ale ponoć z jakiegoś funduszu czy coś. W tym czasie nie robią absolutnie nic, żadnych badań przy przyjęciu, później zresztą też a jak chcesz się czegoś dowiedzieć to mówią tylko, że wszystko w swoim czasie. Faszerują tylko lekami i ewentualnie w razie naprawdę złego samopoczucia dają kroplówkę. Totalna porażka!!!
1831
#agastaffbull nieaktywny
14 czerwca 2008r. o 20:08
To prawda, pacjenci często są przetrzymywani w szpitalu bez potrzeby tylko dlatego, że szpital ma za to kasę. Ja np. miałam wycinanego "pieprzyka", zabieg trwał dosłownie 5 minut, po godzinie pozwolili mi iść do domu, ale w karcie i na wypisie wpisane było, że całą dobę spędziłam w szpitalu, właśnie po to, żeby dotstać za to pieniądze z funduszu.
Kiedyś leżałam tydzień w szpitalu w Poznaniu, choć naprawdę nie było to konieczne, moje leżenie na oddziale było z punktu medycznego bezzasadne, ale za to finansowo opłacalne dla szpitala. Kiedy się o tym dowiedziałam, kazałam się natychmiast wypisać, to jeszcze lekarz mi powiedział, że OK, ale datę wypisu wpiszą mi o dzień późniejszą!
Wracając do tematu, to np. dr Kukuła pracuje na ginekologii w Lubaniu, z bolesławieckim oddziałem nie ma nic wspólnego.
2047
#mildzia nieaktywny
14 czerwca 2008r. o 21:28
Będąc w szpitalu napatrzyłam się ale i nasłuchałam historii na temat ginekologów i teraz to tak naprawdę nie wiem który jest lepszy a który gorszy.
~ niezalogowany
15 czerwca 2008r. o 9:16
agastaffbull napisał(a): Doktor Kukuła przyjmuje przy ul. Konstytucji 3 Maja 5/5 w Bolesławcu (jest to gabinet w mieszkaniu w bloku, na I piętrze), w poniedziałki, środy i piątki od godz. 16:00. Ostatnio kiedy u niego byłam, przyszedł punktualnie o 16:00 i wiem od innych pań, że zawsze jest punktualny, ewentualnie spóźnia się tylko o kwadrans, za co należy dać mu kolejnego plusa!

Dziękuję za informacje.
Co do nie kompetencji Naszych ginekologów to zgodzę się z resztą mam. Choć przyznam że życie zweryfikowało moje zdanie. Od ponad 10 lat byłam pacjentką Ch. ,zawsze chodziłam prywatnie, jestem teraz w pierwszej w ciąży (8 miesiąc) i strasznie sie zawiodłam. Nawet na tym forum zachwalałam tego dr.Po ostatniej wizycie wyszłam zastraszona,załamana,zaryczana itp - takiego podejścia lekarza nigdy w życiu bym się nie spodziewała.
No i jeszcze kwestia ostatnich zmian w gabinecie ma znaczenie. Lekka przesada z taką podwyżką i jeszcze brak wcześniejszej informacji na ten temat:( Nie bardzo rozumiem dlaczego teraz mam zapłacić 250zł za badanie ,które miałam wykonywane kilka tygodni temu w cenie standardowej wizyty:( Oczywiście żadnej satysfakcjonującej odpowiedzi na takie pytanie nie otrzymałam.
Trudno, Ja z miłą chęcią skonsultuję się z innym lekarzem a Pan Ch. i tak już traci pacjentki. Oby tak dalej....
~ niezalogowany
15 czerwca 2008r. o 11:34
~ napisał(a):
agastaffbull napisał(a): Doktor Kukuła przyjmuje przy ul. Konstytucji 3 Maja 5/5 w Bolesławcu (jest to gabinet w mieszkaniu w bloku, na I piętrze), w poniedziałki, środy i piątki od godz. 16:00. Ostatnio kiedy u niego byłam, przyszedł punktualnie o 16:00 i wiem od innych pań, że zawsze jest punktualny, ewentualnie spóźnia się tylko o kwadrans, za co należy dać mu kolejnego plusa!

Dziękuję za informacje.
Co do nie kompetencji Naszych ginekologów to zgodzę się z resztą mam. Choć przyznam że życie zweryfikowało moje zdanie. Od ponad 10 lat byłam pacjentką Ch. ,zawsze chodziłam prywatnie, jestem teraz w pierwszej w ciąży (8 miesiąc) i strasznie sie zawiodłam. Nawet na tym forum zachwalałam tego dr.Po ostatniej wizycie wyszłam zastraszona,załamana,zaryczana itp - takiego podejścia lekarza nigdy w życiu bym się nie spodziewała.
No i jeszcze kwestia ostatnich zmian w gabinecie ma znaczenie. Lekka przesada z taką podwyżką i jeszcze brak wcześniejszej informacji na ten temat:( Nie bardzo rozumiem dlaczego teraz mam zapłacić 250zł za badanie ,które miałam wykonywane kilka tygodni temu w cenie standardowej wizyty:( Oczywiście żadnej satysfakcjonującej odpowiedzi na takie pytanie nie otrzymałam.
Trudno, Ja z miłą chęcią skonsultuję się z innym lekarzem a Pan Ch. i tak już traci pacjentki. Oby tak dalej....

250zł za badanie?? a co to za badanie?domyślam się,że nie skomplikowane bo na inne trzeba mieć warunki a u nas tego nie mają.We wrocławiu hsg robią prywatnie za 400zł ..
śmiech na sali , wykorzystują niewiedzę ludzką!
~nicia niezalogowany
30 czerwca 2008r. o 14:33
Czy któraś z Pań może zna namiary na panią ginekolog z Nowogrodźca?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza