Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~Madoks niezalogowany
8 kwietnia 2008r. o 21:59
Dziś przeczytałam w "Nowinach Jeleniogórskich", że kobiety z Jeleniej Góry i okolic leczą się na oddziale ginekologicznym w Lubaniu. Jest to wspaniały oddział. Fachowy i miły personel. Ordynatorem jest tam pan doktor Masud Rahman . Pracuje z nim doktor mieszkający w Jeleniej Górze Andrzej Błażko. Są swietnymi fachowcami cenionymi wśród pacjentek. Raz byłam na wizycie u pana Rahmana, byłam bardzo zadowolona z wizyty i gdyby mieszkał w Bolesławcu na pewno chodziłabym do niego. Jeżeli któraś z pań potrzebuje dobrego fachowca, to naprawdę polecam.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~AGA niezalogowany
9 kwietnia 2008r. o 15:46
~ola napisał(a): mozesz podac numer tel.do tego doktora i gdzie on przyjmuje?chodze do Ziól.3 rok i nic tez mam PCO

0 68 320 94 34 - Numer do rejestracji
606 207 775 - Numer do doktora ( jak przyjmuje ma wyłączony )

Na wizytę , pomimo że prywatny gabinet czeka się ok. miesiąca , ale warto czekać. Lekarz przyjmuje we wtorki i czwartki od 15.00 (rejestracja tylko w tych dniach) Gabinet mieści się na Armii Ludowej 4A ( niedaleko Uniwersytetu Zielonoogórskiego) . Olu jeśli posiadasz jakiekolwiek wyniki choćby z przed 10 lat. Jeśli chcesz wiedzieć coś więcej to mój meil: [email protected] Pozdrowienia i Powodzenia .
~M. niezalogowany
10 kwietnia 2008r. o 13:46
~Martyśśśśś napisał(a): Polecam wszystkiem Gabinet Ginekologiczny u Państwa Grażyny i Macieja Bajor - Pawlik przy Ul. Zgorzeleckiej zaraz z tyłu za sklepem rowerowym SHIMANO. Jedni z lepszych specjalistów w Bolesławcu i okolicach...POLECAM!!!

Może i specjaliści ale z tego co zdążyłam sie dowiedzieć to np. nadżerke leczy sie rożnymi sposobami w zależności od jej wielkości i tego jakie stanowi zagrożenie. istnieje np. możliwość zaleczenia jej tabletkami a pani P. jedyne rozwiązanie jakie zaproponowała to wypalanka, którą można przeprowadzić dopiero po 1 ciąży!!! no ludzie :/ Przecież nie bede decydować sie na dziecko po to by wyleczyc nadzerkę!!!! Nawet wypytywałam ją o inne metody ale nie dowiedziałam sie kompletnie niczego. A na forum jestem chcąc zapoznać sie z waszymi opiniami na temat lekarzy którzy podchodzą do sprawy nadżerki poważniej. Czy znacie lekarza który pomógł Wam już z podobnym problemem???
~ niezalogowany
10 kwietnia 2008r. o 14:42
~M. napisał(a):
~Martyśśśśś napisał(a): Polecam wszystkiem Gabinet Ginekologiczny u Państwa Grażyny i Macieja Bajor - Pawlik przy Ul. Zgorzeleckiej zaraz z tyłu za sklepem rowerowym SHIMANO. Jedni z lepszych specjalistów w Bolesławcu i okolicach...POLECAM!!!

Może i specjaliści ale z tego co zdążyłam sie dowiedzieć to np. nadżerke leczy sie rożnymi sposobami w zależności od jej wielkości i tego jakie stanowi zagrożenie. istnieje np. możliwość zaleczenia jej tabletkami a pani P. jedyne rozwiązanie jakie zaproponowała to wypalanka, którą można przeprowadzić dopiero po 1 ciąży!!! no ludzie :/ Przecież nie bede decydować sie na dziecko po to by wyleczyc nadzerkę!!!! Nawet wypytywałam ją o inne metody ale nie dowiedziałam sie kompletnie niczego. A na forum jestem chcąc zapoznać sie z waszymi opiniami na temat lekarzy którzy podchodzą do sprawy nadżerki poważniej. Czy znacie lekarza który pomógł Wam już z podobnym problemem???

A ja nie polecam , a wręcz odradzam.
~didi niezalogowany
13 kwietnia 2008r. o 15:40
A gdzie teraz można jeszcze w Bolesławcu skorzystać z usług ginekologa w ramach NFZ -u ????? I jaki jest czas oczekiwania, ktoś z Was orientuje się może ?
~G niezalogowany
3 czerwca 2008r. o 10:58
~ napisał(a):
~M. napisał(a):

A ja nie polecam , a wręcz odradzam.

...wiesz! może zaproponowała wypalanie ponieważ miałaś tak zaawansowaną nadżerkę??? ...
z tego co wiem, leczenie nadżerki tabletkami jest mało skuteczne i wymaga wielokrotnego powtarzania, co oznacza wstrzemiężliwość w sprawach seksu na bardzo dlugo i nie daje gwarancji poprawy!
...proponuję inną metodę - WYMRAŻANIE! jest zdecydowanie mniej inwazyjna od "wypalania" a przy tym bardzo skuteczna. problem w tym, że nie wszyscy przychodnie ginekolodzy dysponują odpowiednim sprzętem i odpowiednimi kwalifikacjami do wykonywania tego typu zabiegów.

o metodach leczenia nadzerki mozesz poczytać na stronce: http://www.mediweb.pl/womens/wyswietl.php?id=710

mam nadzieję, że troszkę pomogłam. :)
pozdrawiam
~justyna niezalogowany
4 czerwca 2008r. o 13:21
ja powiem tak jesli chodzi o panstwa p. to nie polecam tam isc ja osobiscie tam sie leczylam rok czasu i nadal nie jestem zdrowa pan doktor nie zaleca zadnych lekow na nadrzerke czy torbiele jedynie co poleca i przepisuje to tabletki anty koncepcyjne wiec naprawde lepiej pojsc do innego lekarza
1831
#agastaffbull nieaktywny
4 czerwca 2008r. o 13:40
Gorąco polecam doktora Kukułę. Po raz pierwszy spotykam tak przemiłego, uśmiechniętego, życzliwego lekarza! Co najważniejsze-on naprawdę uważnie i zainteresowaniem słucha tego, z czym się do niego pacjentka zwraca, jest zainteresowany jej problemem i stara się znaleźć jego optymalne rozwiązanie. Ponadto wszystko bardzo spokojnie, cierpliwie tłumaczy. Na każdą pacjentkę przeznacza tyle czasu, ile potrzeba, bez pośpiechu i znudzenia, co zdarza się innym lekarzom. Naprawdę szczerze polecam!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.