~ napisał(a): ~M. napisał(a): ~Martyśśśśś napisał(a): Polecam wszystkiem Gabinet Ginekologiczny u Państwa Grażyny i Macieja Bajor - Pawlik przy Ul. Zgorzeleckiej zaraz z tyłu za sklepem rowerowym SHIMANO. Jedni z lepszych specjalistów w Bolesławcu i okolicach...POLECAM!!!
Może i specjaliści ale z tego co zdążyłam sie dowiedzieć to np. nadżerke leczy sie rożnymi sposobami w zależności od jej wielkości i tego jakie stanowi zagrożenie. istnieje np. możliwość zaleczenia jej tabletkami a pani P. jedyne rozwiązanie jakie zaproponowała to wypalanka, którą można przeprowadzić dopiero po 1 ciąży!!! no ludzie :/ Przecież nie bede decydować sie na dziecko po to by wyleczyc nadzerkę!!!! Nawet wypytywałam ją o inne metody ale nie dowiedziałam sie kompletnie niczego. A na forum jestem chcąc zapoznać sie z waszymi opiniami na temat lekarzy którzy podchodzą do sprawy nadżerki poważniej. Czy znacie lekarza który pomógł Wam już z podobnym problemem???
A ja nie polecam , a wręcz odradzam.
...wiesz! może zaproponowała wypalanie ponieważ miałaś tak zaawansowaną nadżerkę??? ...
z tego co wiem, leczenie nadżerki tabletkami jest mało skuteczne i wymaga wielokrotnego powtarzania, co oznacza wstrzemiężliwość w sprawach seksu na bardzo dlugo i nie daje gwarancji poprawy!
...proponuję inną metodę - WYMRAŻANIE! jest zdecydowanie mniej inwazyjna od "wypalania" a przy tym bardzo skuteczna. problem w tym, że nie wszyscy przychodnie ginekolodzy dysponują odpowiednim sprzętem i odpowiednimi kwalifikacjami do wykonywania tego typu zabiegów.
o metodach leczenia nadzerki mozesz poczytać na stronce: http://www.mediweb.pl/womens/wyswietl.php?id=710
mam nadzieję, że troszkę pomogłam. :)
pozdrawiam