Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ niezalogowany
23 listopada 2012r. o 7:43
~zakłopotana napisał(a): Witam, szukam dobrego ginekologa, który przyjmuje na NFZ. A może ktoś wie gdzie zamrazają nadżerkę na fundusz w bolesławcu? Z góry dziękuje i pozdrawiam

??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
23 listopada 2012r. o 13:26
~ napisał(a):
~zakłopotana napisał(a): Witam, szukam dobrego ginekologa, który przyjmuje na NFZ. A może ktoś wie gdzie zamrazają nadżerkę na fundusz w bolesławcu? Z góry dziękuje i pozdrawiam

??

A ja mimo wielu niepochlebnych opinii polecam dr.Pawlika .Jak dla mnie super . Chodzę do niego 11 lat zawsze kompetentny ,potrafi doradzić .Fakt czasem zdarzają mu się grube żarty ale to jego styl.Może jakaś cnotka się nimi przejmuje .Prowadził mi 2 ciąże ,pomimo że nie pracuje już od paru lat w szpitalu był u mnie po porodzie ,dzwonił ,dopytywał .Chodzę tylko na fundusz.Nadżerkę wymrażał mi za darmo w przychodni ,koło szpitala .Zawsze są u niego tłumy ,więc skoro byłby taki zły to kobiety by do niego nie chodziły ,i proszę nie pisać że to dlatego bo na fundusz .Skoro kobieta idzie do lekarza to musi mieć do niego zaufanie szczególnie kobieta w ciąży .Ja wolałabym zapłacić niż pójść do lekarza któremu nie ufam .
7767
#Cindy nieaktywny
23 listopada 2012r. o 13:32
Witam,
w Bolesławcu niestety nie spotkałam dobrego ginekologa ale polecić mogę Radosława Kwiateckiego ze Zgorzelca. Trzeba się pofatygować i troszkę się przejechać ale naprawdę warto. Drugiego takiego ginekologa, który sprawia sobie trud i tłumaczy pacjentce co się dzieje i jakie są opcje a nie znudzony bada w 5 minut (z przebraniem włącznie) jeszcze nie spotkałam.
Aksienionek z Lubania też jest bardzo dobra.
Pozdrawiam.
~x niezalogowany
16 grudnia 2012r. o 9:48
czy w Bolesławcu wykonam badanie drożności jajowodów w ramach NFZ? Na stronie szpitala jest tylko histeroskopia..Albo gdzieś w pobliżu..?
~magda niezalogowany
16 grudnia 2012r. o 10:46
~x napisał(a): czy w Bolesławcu wykonam badanie drożności jajowodów w ramach NFZ? Na stronie szpitala jest tylko histeroskopia..Albo gdzieś w pobliżu..?

w zgorzelcu to robia.
~Monika niezalogowany
16 grudnia 2012r. o 16:18
Ja polecam Panią Renate Horbanowicz przyjmuje na ul.Piaskowej (BIOMED). Od stycznia nowego roku bedzie przyjmowala na NFZ:))
Polecam jest naprawde bardzo dobrym lekarzem od spraw kobiecych;)
~M niezalogowany
16 grudnia 2012r. o 21:08
Nie polecam dr Horbanowicz.
~ja niezalogowany
17 grudnia 2012r. o 11:33
Cindy napisał(a): Witam,
w Bolesławcu niestety nie spotkałam dobrego ginekologa ale polecić mogę Radosława Kwiateckiego ze Zgorzelca. Trzeba się pofatygować i troszkę się przejechać ale naprawdę warto. Drugiego takiego ginekologa, który sprawia sobie trud i tłumaczy pacjentce co się dzieje i jakie są opcje a nie znudzony bada w 5 minut (z przebraniem włącznie) jeszcze nie spotkałam.
Aksienionek z Lubania też jest bardzo dobra.
Pozdrawiam.

ja osobiście odradzam z całego serca :/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza