Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

3028
#clasta nieaktywny
17 grudnia 2012r. o 15:24
ile pacjentem tyle opinii...ale jak widze, ze ktos poleca starych dziadow, ktorzy juz powinni przejsc w stan spoczynku...to az sie cos we mnie telepie....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 10:11
~zakłopotana napisał(a): Witam, szukam dobrego ginekologa, który przyjmuje na NFZ. A może ktoś wie gdzie zamrazają nadżerkę na fundusz w bolesławcu? Z góry dziękuje i pozdrawiam

Polecam dr Bartkowiaka.

Byłam pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona.

http://www.stomadent.pl/?page_id=180
~ niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 13:23
~ napisał(a):
~zakłopotana napisał(a): Witam, szukam dobrego ginekologa, który przyjmuje na NFZ. A może ktoś wie gdzie zamrazają nadżerkę na fundusz w bolesławcu? Z góry dziękuje i pozdrawiam

Polecam dr Bartkowiaka.

Byłam i powiedział ze na fundusz nie robi
3028
#clasta nieaktywny
18 grudnia 2012r. o 13:49
nie wiem czy ci sie uda wymrzic na nfz...na nfz moga wypalic, bo chyba ciagle sie to praktykuje ale wymrozic chyba nie bardzo....ale chyba w ktoryms poscie doczytalam ze gdzies jednak mozna, tylko chyba nie w Boleslawcu. Ja mialam wymrazane w Chojnowie, cos kolo 300zl chyba placilam
~agrafka77 niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 16:53
miałam wymrażaną i wypalaną.Po wymrożeniu nie zagoiła się ,po wypaleniu owszem.Wypalanie wogóle nie boli ,natomiast przy wymrazaniu kurczy się raptownie macica i jest to nieprzyjemne.Pozatym po wymrożeniu miałam wodniste upławy po wypaleniu prawie nic.
~ niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 22:03
~agrafka77 napisał(a): Wypalanie wogóle nie boli ,natomiast przy wymrazaniu kurczy się raptownie macica i jest to nieprzyjemne.

Ja w trakcie zabiegu wymrażania praktycznie nic nie czułam. Może jedynie delikatne mrowienie. W każdym razie - nic nieprzyjemnego. Nie robiłam tego jednak w Bolesławcu.

~ napisał(a): Polecam dr Bartkowiaka.

~ napisał(a): Byłam i powiedział ze na fundusz nie robi

Moja odpowiedź dotyczyła pytania o wizytę w ramach NFZ.
Na stronie Poradni Ginekologicznej Stomadentu widnieje informacja o kriochirurgii zmian szyjki macicy - nie wiem jednak, jakie zabiegi są wykonywane w ramach Funduszu.

Mnie czeka kolposkopia, za którą zapłacę.

W trakcie rozmowy padło pytanie, czy prywatnie czy na Fundusz, jednak przełom roku zazwyczaj jest kwestią dyskusyjną. Limity, itp.

Może podobnie będzie w zabiegami kriochirurgii - tyle, że w nieco późniejszym terminie.
9346
Namaskar
19 grudnia 2012r. o 14:56
Szalejesz :D
Teraz to będzie co moderować.... :|

''najdłuższa noc ma na mecie zawsze świt''
~ niezalogowany
19 grudnia 2012r. o 14:58
Namaskar napisał(a): Szalejesz :D
Teraz to będzie co moderować.... :|

protest to protest! :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.