Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

657
#agak nieaktywny
11 stycznia 2013r. o 0:02
W temacie nie jest napisane, że gin musi być z Bolca, więc polecę moje nowe odkrycie: dr Ewa Juncewicz. Przyjmuje prywatnie oraz na kasę chorych w Jeleniej Górze we wtorki. Bardzo miła, a do tego kasa dla niej nie jest najważniejsza.

www.agakryspin.com
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8959
#Gagatka nieaktywny
27 stycznia 2013r. o 21:28
Witam ;) Potrzebuję porady co do wyboru ginekologa najlepiej Bolesławiec,Legnica, Wrocław. Do tej pory leczyłam się tylko u ginekologów w Bolesławcu. dr.Chomy,dr.Komendzińskiej (obecnie) , dr, Ziółkowskiego. Od ponad roku męczę się z ciągłymi upławami, bólem itd. Ciągle mówią mi że mam grzybice i ciągle podają podobne antybiotyki, ale skoro lecze się juz ponad rok to znaczy że nie działają. Oprócz tego mam nadżerkę ale podobno nie jest groźna. Mam natomiast objekcje co do tego męcze się już dłuższy czas, jestem młoda obawiam się że któryś mógł coś pominąć i będę mieć za jakiś czas problemy z zajściem w ciąże przez lekarzy. Czy może mi ktoś polecić lekarza który wyleczył z sukcesem którejś z was własnie nadżerkę bądż przewlekłe zapalenie bakteryjne, grzybicze. To bardzo pilne z góry dziękuje ze odp ;) :/
~ niezalogowany
27 stycznia 2013r. o 23:20
robert nowacki lubin szczerze polecam szybko i konkretnie stawia diagnozy
5183
magnum44
27 stycznia 2013r. o 23:40
Gagatka napisał(a): Witam ;) Potrzebuję porady co do wyboru ginekologa najlepiej... Wrocław

Polecam we Wro... Jarosz, ojciec albo syn!
Obaj super specjaliści!
:)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
~OLA niezalogowany
28 stycznia 2013r. o 8:13
Gagatka napisał(a): Witam ;) Potrzebuję porady co do wyboru ginekologa najlepiej Bolesławiec,Legnica, Wrocław. Do tej pory leczyłam się tylko u ginekologów w Bolesławcu. dr.Chomy,dr.Komendzińskiej (obecnie) , dr, Ziółkowskiego. Od ponad roku męczę się z ciągłymi upławami, bólem itd. Ciągle mówią mi że mam grzybice i ciągle podają podobne antybiotyki, ale skoro lecze się juz ponad rok to znaczy że nie działają. Oprócz tego mam nadżerkę ale podobno nie jest groźna. Mam natomiast objekcje co do tego męcze się już dłuższy czas, jestem młoda obawiam się że któryś mógł coś pominąć i będę mieć za jakiś czas problemy z zajściem w ciąże przez lekarzy. Czy może mi ktoś polecić lekarza który wyleczył z sukcesem którejś z was własnie nadżerkę bądż przewlekłe zapalenie bakteryjne, grzybicze. To bardzo pilne z góry dziękuje ze odp ;) :/

ja miałam podobny problem nachodziłam sie do wielu lekarzy w bolesławcu , aż do dnia kiedy koleżanka nie poleciła mi doktora Jastrzębskiego z lubania super lekarz pod każdym wlgledem chodze do niego od 2 lat i nie zmienie go nigdy , doktor robi bakteriologie i dlatego leczenie jest skuteczne bo wie co leczy ma swoją stonę
http://www.zbigniewjastrzebski.lek-med.pl/ polecam każdemu
4560
#Wiolizna nieaktywny
28 stycznia 2013r. o 12:15
Ja będąc w Anglii od jakiegoś czasu cierpie na jakieś zapalenie i dodatkowo jestem w ciąży, a jedyny lek jaki tutaj jest dla mnie dostępny to paracetamol :| W dodatku o wizycie u gina można zapomnieć, bo tutaj tylko w nagłych przypadkach, a tak to lekarz ogólny zajmuje sie takimi sprawami. Więc ja ich pierniczę delikatnie mówiąc i wracam wkrótce do Polski, bo infekcje w ciązy są niebezpieczne dla dziecka, a na pewno udam się do Bartkowiaka. To przyjemny gość, ale jest wiele niepochlebnych opinii na jego temat. Ja osobiście uważam, że to dobry lekarz ;)

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" :)
~kmzkj niezalogowany
28 stycznia 2013r. o 13:16
Też jestem w ciąży. Chodzę do dr Bartkowiaka. Trafiłam do niego tylko dlatego, że ma bardzo mały czas oczekiwania na NFZ (nawet z dnia na dzień, do 3 tygodni). Wszystko byłoby super, bo mam jak zwykle ciążę "książkową". Tyle tylko, że zauważyłam u dr B. lekceważenie w sprawach badań. Zamiast zlecić je na początku ciąży dostałam skierowanie na nie z tak dużym opóźnieniem, że praktycznie gdyby coś było nie w porządku nie miałabym możliwości leczenia ze względu na wysoką ciążę. Chcę też nadmienić, że w/w dr traktuje pacjentki z NFZ jak i te płacące gotówką w trybie - "szybko, bo następna już czeka". Z poprzednich "moich" ginekologów polecam dr Kukułę.
2860
#iwoneczka322 nieaktywny
28 stycznia 2013r. o 13:50
dr Krawczyk ..przyjmuje na Piaskowej na NFZ też,...ordynator ze Lwówka kompetentny i kobieta nie czuje się skrępowana ,.Bardzo przypomina mi dr Tomczaka...konkretnie i na temat.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.