Gagatka napisał(a): Witam ;) Potrzebuję porady co do wyboru ginekologa najlepiej Bolesławiec,Legnica, Wrocław. Do tej pory leczyłam się tylko u ginekologów w Bolesławcu. dr.Chomy,dr.Komendzińskiej (obecnie) , dr, Ziółkowskiego. Od ponad roku męczę się z ciągłymi upławami, bólem itd. Ciągle mówią mi że mam grzybice i ciągle podają podobne antybiotyki, ale skoro lecze się juz ponad rok to znaczy że nie działają. Oprócz tego mam nadżerkę ale podobno nie jest groźna. Mam natomiast objekcje co do tego męcze się już dłuższy czas, jestem młoda obawiam się że któryś mógł coś pominąć i będę mieć za jakiś czas problemy z zajściem w ciąże przez lekarzy. Czy może mi ktoś polecić lekarza który wyleczył z sukcesem którejś z was własnie nadżerkę bądż przewlekłe zapalenie bakteryjne, grzybicze. To bardzo pilne z góry dziękuje ze odp ;) :/
ja miałam podobny problem nachodziłam sie do wielu lekarzy w bolesławcu , aż do dnia kiedy koleżanka nie poleciła mi doktora Jastrzębskiego z lubania super lekarz pod każdym wlgledem chodze do niego od 2 lat i nie zmienie go nigdy , doktor robi bakteriologie i dlatego leczenie jest skuteczne bo wie co leczy ma swoją stonę
http://www.zbigniewjastrzebski.lek-med.pl/ polecam każdemu