Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ niezalogowany
28 stycznia 2013r. o 18:02
DR.HOMA PRZYJMUJE NA UL.GDANSKIEJ I NA KASE I PRYWATNIE REJSTRACJA TEL.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
29 stycznia 2013r. o 9:17
~ napisał(a): DR.HOMA PRZYJMUJE NA UL.GDANSKIEJ I NA KASE I PRYWATNIE REJSTRACJA TEL.

I to ma być dobry ginekolog może napiszcie co oznacza dobry lekarz to że mily za kasę a może dobrze bada tak naprawde dobrego ginekologa brakuje w boleslawcu każdy z naszych bolesławieckich lekarzy pracuje maszynowo i to ich bląd leczą a nie szukaja najpierw przyczyny naszej dolegliwości bo jak można leczyć bez wlaściwej diagnozy. Prawda jest taka że na wyniki rzadko wysylają nawet kobiety w ciąży ;( ;( ;( ;(
~dorciaolcia niezalogowany
29 stycznia 2013r. o 15:07
ja polecam doktora Smoczyńskiego. przyjmuje na ul. Piaskowej na kase chorych. To, że lekarz przyjmuje prywatnie, wcale nie oznacza, że jest dobrym lekarze. Doktor smoczyński jest delikatny i miły. polecam. a jeśli chcecie wiedzieć więcej zapiszcie się na wizytę.
~----- niezalogowany
29 stycznia 2013r. o 17:30
Ja polecam bardzo dr. Jarosława Downara-Zapolskiego.Lekarz który nie bada 5 minut. Wszystko sprawdzi,popyta,doradzi, można nim pogadać. Zawsze uśmiechnięty:)Fakt,do niego są kolejki ale warto naprawde
~ niezalogowany
29 stycznia 2013r. o 17:36
~ napisał(a):
~ napisał(a): DR.HOMA PRZYJMUJE NA UL.GDANSKIEJ I NA KASE I PRYWATNIE REJSTRACJA TEL.

I to ma być dobry ginekolog może napiszcie co oznacza dobry lekarz to że mily za kasę a może dobrze bada tak naprawde dobrego ginekologa brakuje w boleslawcu każdy z naszych bolesławieckich lekarzy pracuje maszynowo i to ich bląd leczą a nie szukaja najpierw przyczyny naszej dolegliwości bo jak można leczyć bez wlaściwej diagnozy. Prawda jest taka że na wyniki rzadko wysylają nawet kobiety w ciąży ;( ;( ;( ;(

Jeśli chodzi o dr Chome- prowadzi moją ciąże i powiem szczerze że niemam żadnych zastrzeżeń chucha na zimne skierowania na badania od początku ciąży już kilka razy nie to że muszę prosić upominać się...bardzo dba o pacjeta.Szczerze polecam:)
~zadowolona niezalogowany
29 stycznia 2013r. o 18:05
~ napisał(a):
~ napisał(a):

Jeśli chodzi o dr Chome- prowadzi moją ciąże i powiem szczerze że niemam żadnych zastrzeżeń chucha na zimne skierowania na badania od początku ciąży już kilka razy nie to że muszę prosić upominać się...bardzo dba o pacjeta.Szczerze polecam:)

Ja Chomę w ciąży też szczerze polecam, szczegółowy wywiad przed badaniem, w czasie badania oraz usg wszystko tłumaczył, mówił co dlaczego i jak.... no i sprzęt ma dobry. Poza tym na wizytę mogłam iść z partnerem a ten w osobnym pomieszczeniu mógł ogladać usg :) w czasie 1 wizyty nadrobił wszelkie zaległości z 2 wizyt wcześniej u innego lekarza przyjmującego na zgorzeleckiej, który jedyne co zrobił to mnie zważył i poinformował o ciąży.... Moja pierwsza wizyta u dr Chomy trwała prawie godzinę i naprawdę jestem bardzo zadowolona, badania też wszelkie zaległe zlecił :) jak na prowadzącego ciążę naprawdę polecam :))
~Józia niezalogowany
10 marca 2013r. o 17:44
A ma ktoś kontakt do dr Downara? Gdzie on przyjmuje?
~hk niezalogowany
10 marca 2013r. o 18:21
Ja polecam dr Chomę- szczerze, bardzo dba o pacjentkę. Bardzo dobry specjalista. Piszę to z przekonaniem. Polecam.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.