~ napisał(a): ~ napisał(a): ~ napisał(a): DR.HOMA PRZYJMUJE NA UL.GDANSKIEJ I NA KASE I PRYWATNIE REJSTRACJA TEL.
I to ma być dobry ginekolog może napiszcie co oznacza dobry lekarz to że mily za kasę a może dobrze bada tak naprawde dobrego ginekologa brakuje w boleslawcu każdy z naszych bolesławieckich lekarzy pracuje maszynowo i to ich bląd leczą a nie szukaja najpierw przyczyny naszej dolegliwości bo jak można leczyć bez wlaściwej diagnozy. Prawda jest taka że na wyniki rzadko wysylają nawet kobiety w ciąży ;( ;( ;( ;(
Jeśli chodzi o dr Chome- prowadzi moją ciąże i powiem szczerze że niemam żadnych zastrzeżeń chucha na zimne skierowania na badania od początku ciąży już kilka razy nie to że muszę prosić upominać się...bardzo dba o pacjeta.Szczerze polecam:)
Ja Chomę w ciąży też szczerze polecam, szczegółowy wywiad przed badaniem, w czasie badania oraz usg wszystko tłumaczył, mówił co dlaczego i jak.... no i sprzęt ma dobry. Poza tym na wizytę mogłam iść z partnerem a ten w osobnym pomieszczeniu mógł ogladać usg :) w czasie 1 wizyty nadrobił wszelkie zaległości z 2 wizyt wcześniej u innego lekarza przyjmującego na zgorzeleckiej, który jedyne co zrobił to mnie zważył i poinformował o ciąży.... Moja pierwsza wizyta u dr Chomy trwała prawie godzinę i naprawdę jestem bardzo zadowolona, badania też wszelkie zaległe zlecił :) jak na prowadzącego ciążę naprawdę polecam :))