Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~EVA niezalogowany
10 marca 2013r. o 19:14
Mam juz sporo latek.Napisze ,ze dobry ginekolog,to lekarz z trafna diagnoza.To lekarz ktory trafnie potrafi okreslic chorobe.Zapisac leki ktore pomoga.To lekarz przyjazny dla kobiety.To lekarz ktory umie badac dobrze piersi.To lekarz ktory potrafi kobiecie doradzic,pokierowac i poszanowac pacjeta.Bardzo bym prosila o namiary na takiego lekarza.POZDRAWIAM
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~KKMK niezalogowany
10 marca 2013r. o 19:16
A CO SADZICIE O DOKTORZE ZIÓŁKOWSIM ZE STARZYŃSKIEGO?
~kolo niezalogowany
10 marca 2013r. o 21:37
Potrzebuję dobrego ginekologa na kasę chorych do którego nie będę długo czekała ponieważ okres spóźnia mi się prawie dwa tygodnie. Kogo możecie poradzić?
~~~ niezalogowany
10 marca 2013r. o 21:51
dr Smoczyński na Piaskowej w Biomedzie na nfz. Czekałam na wizytę 3 dni.
~Anna W. niezalogowany
11 marca 2013r. o 14:16
Ziółkowski!!! Nic nie chce sprzedać lub naciągnąć na dodatkowe koszta jak co niektórzy i nie zajmuje się "wciskaniem" botoxu.Pełny profesjonalizm.
~ niezalogowany
11 marca 2013r. o 15:14
Ziółkowski? Leczył mnie z choroby której nie miałam kilkoma seriami antybiotyków (każda 200 zł.) Z resztą nie tylko mnie. Już kiedyś był poruszany na forum jego temat i znalazło się sporo osób "chorych".
ODRADZAM!
~ niezalogowany
11 marca 2013r. o 15:36
dr Smoczyński ? polecacie? widze ze jest kilka pozytywnych opini
~aa-- niezalogowany
11 marca 2013r. o 20:07
Ja w 100% Polecam dr Smoczynskiego. Rzeczowo przeprowadzony wywiad, dokładnie przeprowadzone badanie ginekologiczne.Cytologia, USG. Wszystko odbywa się w miłej atmosferze. Lekarz jest uprzejmy, pyta się o samopoczucie, każe się nie denerwować. Doradził mi najlepszą antykoncepcje. Skierował na dodatkowe badania. A jeżeli chodzi o dostanie się do niego to ja dzwoniłam w poniedziałek, a na wtorek juz mialam wizyte. Polecam!!!:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.