Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ niezalogowany
12 stycznia 2014r. o 21:40
dr Pawlik na Zgorzeleckiej.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ewela niezalogowany
13 stycznia 2014r. o 9:48
Do dr Kukuły najlepiej dzwonić o 17 ej . ale jak zadzwonisz wcześniej i nikt nie odbierze to i tak oddzwonią.:)
7963
#Preciosa89 nieaktywny
13 stycznia 2014r. o 13:03
dr pawlik zgadzam sie

Ruda® • La Mariposa •
~ niezalogowany
13 stycznia 2014r. o 13:34
Szczerze polecam tylko doktora Smoczyńskiego.Przyjmuje na nfz i jest nie tylko lekarzem ale tez wspaniałym człowiekiem.

~ niezalogowany
13 stycznia 2014r. o 13:40
Szczerze polecam tylko doktora Smoczyńskiego.Przyjmuje na nfz i jest nie tylko lekarzem ale tez wspaniałym człowiekiem.

~Szwajowa??? NIE niezalogowany
13 stycznia 2014r. o 13:54
A ja nie polecam Szwajowej. Ta kobieta, ktora do niej chodzi, to chyba jest zdesperowana. Rok temu wyladowalam w naszym 'cudownym' boleslawieckim szpitalu. Odeszly mi wody w 15 tyg ciazy. Szwajowa juz na korytarzu 'przywitala' mnie slowami : 'no i co, nie masz dzieciaka'. Paskudne babsko. jak tak mozna!!! Nastepnie wziela mnie na zabieg nie usypiajac mnie! Tego koszmaru nie zapomne do konca zycia. Potraktowala mnie jak jakies zwierze , a nie czlowieka. Po dwoch dniach, niby zdrowa, zostalam wywalona ze szpitala. Mialam infekcję gardla przez ktora poronilam. Po dwoch dniach, juz w domu, dostalam wysokiej goraczki. Dzwoniac do drugiej 'empatycznej' lekarki - Kaczurowskiej, na slowa, ze jade do szpitala, uslyszalam ze nie mam po co jechac, bo tu tez wszyscy chorzy. Przez kolejny miesiac leczylam sie z choroby. Pomogl mi lekarz pierwszego kontaktu - mezczyzna. Jedyna osoba, ktora wspolczula mi w calej tej historii. Dzis, za 3 tygodnie, zostane mamą i polecam dr Chomę. Jest dobrym, kompetentnym lekarzem, ktory w moim przypadku dmucha na zimne od samego poczatku mojej ciazy.
~bena niezalogowany
13 stycznia 2014r. o 14:51
dr Bajor Pawlik
~ niezalogowany
13 stycznia 2014r. o 15:47
~Szwajowa??? NIE napisał(a): A ja nie polecam Szwajowej. Ta kobieta, ktora do niej chodzi, to chyba jest zdesperowana. Rok temu wyladowalam w naszym 'cudownym' boleslawieckim szpitalu. Odeszly mi wody w 15 tyg ciazy. Szwajowa juz na korytarzu 'przywitala' mnie slowami : 'no i co, nie masz dzieciaka'. Paskudne babsko. jak tak mozna!!! Nastepnie wziela mnie na zabieg nie usypiajac mnie! Tego koszmaru nie zapomne do konca zycia. Potraktowala mnie jak jakies zwierze , a nie czlowieka. Po dwoch dniach, niby zdrowa, zostalam wywalona ze szpitala. Mialam infekcję gardla przez ktora poronilam. Po dwoch dniach, juz w domu, dostalam wysokiej goraczki. Dzwoniac do drugiej 'empatycznej' lekarki - Kaczurowskiej, na slowa, ze jade do szpitala, uslyszalam ze nie mam po co jechac, bo tu tez wszyscy chorzy. Przez kolejny miesiac leczylam sie z choroby. Pomogl mi lekarz pierwszego kontaktu - mezczyzna. Jedyna osoba, ktora wspolczula mi w calej tej historii. Dzis, za 3 tygodnie, zostane mamą i polecam dr Chomę. Jest dobrym, kompetentnym lekarzem, ktory w moim przypadku dmucha na zimne od samego poczatku mojej ciazy.

W zupełności zgadzam się z opinią. Również miałam wątpliwą przyjemność trafić na bolesławiecką ginekologię w ręce pani ordynator. Pierwsza ciąża, niestety od początku zagrożona...W dniu wypisu na pytanie czy jest już lepiej, skoro mnie wypuszczają, usłyszałam...NIE WIEM, MOŻE ZA DWA DNI PANI PORONI....Zero empatii, wypis ze szpitala ze złymi wynikami jak się później okazało. Ogólnie bardzo, bardzo niemiło wspominam kontakt z panią SZ.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza