Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ niezalogowany
13 stycznia 2014r. o 18:42
http://www.demotywatory.pl/4268377/Malinka-puszczanie-sie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~NIE dla SZWAJOWEJ!!! niezalogowany
13 stycznia 2014r. o 22:12
Okropne babsko a nie lekarz,trafiłam do niej z zapaleniem piersi (3 tyg.po porodzie) zero wyrozumiałości, zrozumienia co lepsze zero konkretnej pomocy....pomogła mi pielęgniarka, która wyszła z gabinetu za mną po wizycie....Gorączkowałam ,wymiotowałam, miałam zawrotu głowy,gdy podczas badania piersi dopadła mnie ta druga dolegliwość (wymioty) Pani dr.kazała mi się natychmiast powstrzymać i poszukać WC,a gdy to zlekceważyłam, bo nie dałam rady to.... kazała sprzątać!!!!NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~jAA niezalogowany
14 stycznia 2014r. o 0:02
~NIE dla SZWAJOWEJ!!! napisał(a): Okropne babsko a nie lekarz,trafiłam do niej z zapaleniem piersi (3 tyg.po porodzie) zero wyrozumiałości, zrozumienia co lepsze zero konkretnej pomocy....pomogła mi pielęgniarka, która wyszła z gabinetu za mną po wizycie....Gorączkowałam ,wymiotowałam, miałam zawrotu głowy,gdy podczas badania piersi dopadła mnie ta druga dolegliwość (wymioty) Pani dr.kazała mi się natychmiast powstrzymać i poszukać WC,a gdy to zlekceważyłam, bo nie dałam rady to.... kazała sprzątać!!!!NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mnie w podobny sposób potraktowała Pawikowa. Zero wyczucia, przez takie chamskie zachowanie - też poszłam do niej z zapaleniem piersi, to była lekarka, która prowadziła moją ciążę!..
A ta tak ugniotła mi bolącą pierś, że myślałam, że już umieram! porażka okropna baba!
~ niezalogowany
14 stycznia 2014r. o 11:38
~ napisał(a):
~ja napisał(a): Rejestracja, dr Kukuła, tel: 698-940-059

Dziękuję za telefon. Miałam inny nr.

rejestracja jest od 17tej do 20tej
~ niezalogowany
14 stycznia 2014r. o 17:11
~Szwajowa??? NIE napisał(a): A ja nie polecam Szwajowej. Ta kobieta, ktora do niej chodzi, to chyba jest zdesperowana. Rok temu wyladowalam w naszym 'cudownym' boleslawieckim szpitalu. Odeszly mi wody w 15 tyg ciazy. Szwajowa juz na korytarzu 'przywitala' mnie slowami : 'no i co, nie masz dzieciaka'. Paskudne babsko. jak tak mozna!!! Nastepnie wziela mnie na zabieg nie usypiajac mnie! Tego koszmaru nie zapomne do konca zycia. Potraktowala mnie jak jakies zwierze , a nie czlowieka. Po dwoch dniach, niby zdrowa, zostalam wywalona ze szpitala. Mialam infekcję gardla przez ktora poronilam. Po dwoch dniach, juz w domu, dostalam wysokiej goraczki. Dzwoniac do drugiej 'empatycznej' lekarki - Kaczurowskiej, na slowa, ze jade do

szpitala, uslyszalam ze nie mam po co jechac, bo tu tez wszyscy chorzy. Przez kolejny miesiac leczylam sie z choroby. Pomogl mi lekarz pierwszego kontaktu - mezczyzna. Jedyna osoba, ktora wspolczula mi w calej tej historii. Dzis, za 3 tygodnie, zostane mamą i polecam dr Chomę. Jest dobrym, kompetentnym lekarzem, ktory w moim przypadku dmucha na zimne od samego poczatku mojej ciazy.

Ale żeby Kaczurowska? Tak ją chwalili niektórzy ,ze taka wyrozumiała i dobra jak matka.jestem w szoku Jak przyjechała z tego Kazachstanu to podobno dobra była jak anioł,nie chodziłam nigdy do niej ,ale kobiety mówiły ,które chodziły ,że miła i dobra.Co to się z ludzmi porobiło,przykre.
;( ;(
~ niezalogowany
14 stycznia 2014r. o 20:53
~NIE dla SZWAJOWEJ!!! napisał(a): Okropne babsko a nie lekarz,trafiłam do niej z zapaleniem piersi (3 tyg.po porodzie) zero wyrozumiałości, zrozumienia co lepsze zero konkretnej pomocy....pomogła mi pielęgniarka, która wyszła z gabinetu za mną po wizycie....Gorączkowałam ,wymiotowałam, miałam zawrotu głowy,gdy podczas badania piersi dopadła mnie ta druga dolegliwość (wymioty) Pani dr.kazała mi się natychmiast powstrzymać i poszukać WC,a gdy to zlekceważyłam, bo nie dałam rady to.... kazała sprzątać!!!!NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mnie wywaliła z goraczka 40 stopni do domu i kazala sciagac pokarm :) I tyle. Wiecej rad to ja w internecie wyczytałam - na drugi dzień z kapiaca ropa z piersi poszlam - w sumie maz mnie prawie zaniósł - w jednej rece mnie a w drugiej nasze 2 tyg dziecko - do lekarza rodzinnego i on się za glowe zlapal jak mnie zobaczyl... ale wtedy to już antybiotyk i koniec karmienia..
~ niezalogowany
15 stycznia 2014r. o 11:30
~NIE dla SZWAJOWEJ!!! napisał(a): Okropne babsko a nie lekarz,trafiłam do niej z zapaleniem piersi (3 tyg.po porodzie) zero wyrozumiałości, zrozumienia co lepsze zero konkretnej pomocy....pomogła mi pielęgniarka, która wyszła z gabinetu za mną po wizycie....Gorączkowałam ,wymiotowałam, miałam zawrotu głowy,gdy podczas badania piersi dopadła mnie ta druga dolegliwość (wymioty) Pani dr.kazała mi się natychmiast powstrzymać i poszukać WC,a gdy to zlekceważyłam, bo nie dałam rady to.... kazała sprzątać!!!!NIE POL
ECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przyjmując Mnie na oddział w szpitalu stwierdziła może nie będziesz miała dziecka taki twój los nic nie poradzisz zamiast potrzymać na duchu jeszcze bardziej zdołowała masakra !! !! !! !! !! !! ;( ;( ;( ;( ;( ;(
~kaja niezalogowany
15 stycznia 2014r. o 18:48
Pani doktor ginekolog z Nowogrodźca może i była miła, ale tylko na początku, teraz byłam u niej dwa razy i nie polecam, była opryskliwa, niemiła, arogancka a poza tym, napierw niby było wszystko w porządku, a po dwóch miesiącach stweirdziła, że konieczny zabieg, nie polecam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza