Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

12098
#kasiaczlk1 nieaktywny
14 kwietnia 2014r. o 13:53
polecam bartkowiaka :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~elka niezalogowany
14 kwietnia 2014r. o 14:41
zalezy do czego szukasz tego lekarza: zwykła cytologia, badanie czy jest ciąża - raczej każdy lekarz sie nada.

gorzej jak jest jakiś problem zdrowotny...

moge coś powiedziac na swoim przykładzie:

przed laty w Nowogrodźcu nadżerkę usunęła mi skutecznie doktor Kaczurowska

problem z prolaktyną usunął Pan Pawlik, co było wcześniej przyczyną niepłodności. niejaki ziółkowski kazał porobic tysiące bardzo drogich badań zanim weźmie się za leczenie, a Pan Zosik ze Zgorzelca nie widział 3 tygodniowej ciąży i chciał robic laparoskopie a potem ew. in vitro. Pan Pawlik wyleczył niepłodnośc i pomógł w zajściu w ciążę - dokładnie jego teorie sprawdziły się co do dnia.

ciąża była zagrozona, w szpitalu Pani Szwaj 2 razy mnie z kimś pomyliła:
- raz z pacjentką, która dostała zastrzyk i potem wypadło jej dziecko,
- drugi raz kobiete przed porodem ze mną w 28 tyg ciąży. po prostu nie spojrzała w karty ciąży i postawiła diagnozę, w tym, że dziecko jest za małe...
na pewno do niej nigdy wiecej i strzeż mnie boże, zebym nie musiała do niej nigdy trafić.
~ niezalogowany
29 kwietnia 2014r. o 21:19
wiecie czy dr Jeka przyjmuje w piątek 2 maja?
~magda niezalogowany
29 kwietnia 2014r. o 21:26
tak z tego co wiem dr Jeka bedzie w piatek w Bolesławcu, jestem z nia umówiona na ten dzień
~ niezalogowany
29 kwietnia 2014r. o 22:06
dziękuję serdecznie za info. nie byłam pewna ze względu na długi weekend :)
~mleczara niezalogowany
29 kwietnia 2014r. o 22:20
~iza napisał(a): A dr Downar-Zapolski - jakieś opinie?

Dr Downar- Zapolski prowadzi moją ciążę od samego początku. Jestem bardzo zadowolona z wyboru, szczególnie że zbytnio o nim nie słyszałam. Jestem w 5 miesiącu i dziecko rozwija się prawidłowo
~ niezalogowany
29 kwietnia 2014r. o 22:58
Ja Wam powiem kobietki,że też ostatnio długo szukałam dobrego ginekologa.Z opinii na forum zdecydowałam się pójść do doktora Smoczyńskiego i nie żałuję swojej decyzji. Jest to naprawdę dobry lekarz i nie ma znaczenia czy idzie się do Niego na kasę chorych czy prywatnie ,nie zmienia podejścia do pacjentki !! Naprawdę lekarz godny polecenia ;)
aa i przyjmuje w Biomedzie ,jest ze Lwówka.
Pozdrawiam ;)
~Paulina niezalogowany
30 kwietnia 2014r. o 12:11
Polecam bardzo ale tp bardzo Panią dr Kaczyńską z nowogrodzca kobieta naprawde świetna bardzo dobry ginekolog mimo to jeżdziłam do niej prowadziła moje 2 ciąże i jestem bardzo zadowolona bierze 80 zł za wizyte wiec takie 100 z paliwem ale bada dokladnie jest wspaniala polecam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza