Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~gość niezalogowany
17 sierpnia 2014r. o 19:50
ostrzegam przed Jeką !!! niby jest miła i sympatyczna a nic się zna, chodziłam do niej w ciąży cały czas zapewniała mnie,że wszystko jest w porządku z dzieckiem, aż tu nagle w 32 tygodniu urodziłam, dziecko żyło 2 godziny z powodu licznych wad... dla mnie Jeka powinna zmienić zawód, bo na swoim nie zna się kompletnie!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
17 sierpnia 2014r. o 22:42
Wszyscy dobrzy ginekolodzy już poumierali.Teraz liczą się tylko pieniądze, a z wiedza cieniutko. w prywatnych gabinetach trzeba płacić nawet wtedy gdy odbiera się wynik z cytologi- pomimo tego,ze za pobranie wymazu już się zapłaciło. Poza tym u nas są tacy waż.ni panowie doktorzy że pacjent który jest w szpitalu a chce zapytać lekarza o coś dotyczącego jego choroby- zostaje zlekceważony bo wielce nauczony nawet nie zwolni kroku a co dopiero porozmawiać. Nasi medycy mają kompleksy lekarzy powiatowych.Nawet w Katowicach śmieją się że w Bolesławcu ludzie umierają na wyrostek robaczkowy.
~ niezalogowany
18 sierpnia 2014r. o 10:12
~ napisał(a): Czy zna któraś z Was dobrego ginekologa, który zna się na zespole policystycznych jajników, a w związku z tym leczy niepłodność spowodowaną tym schorzeniem? Czy w ogóle jakiś lekarz w Bolesławcu robi monitoring owulacji? Odwiedziłam już wielu w okolicy i stan ich niewiedzy na temat PCO mnie powala, totalne konowały, nawet podstawowych badań nie zlecają, a najgorsza z nich wszystkich jest Horbanowicz, żadnych badań, na USG nic nie widzi, choć widoczne nawet dla laika liczne pęcherzyki w jajnikach, nie zleca żadnego leczenia, choćby metforminy i zostawia pacjentkę samą sobie z tym problemem.
Jeżeli ktoś miał podobne schorzenie i z pomocą lekarza udało się zajść w ciążę to proszę pomóżcie, bo ja już 5 lat staram się o dziecko.
ez
to miałam a teraz mam bliżniaki, a jak u Ciebie z miesiaczkowaniem? ja 5 lat tylko luteine brałam i medargin bodajże i jakoś tak wyszło.
~tina niezalogowany
18 sierpnia 2014r. o 14:17
w Bolesławcu niekoniecznie można znaleźć dobrego ginekologa...polecam natomiast z Lubina dr. Robert Nowacki (tel. 662 065 330) pracuje w Profemina super lekarz zna się na rzeczy,naprawdę ma dobre opinie... a dodatkowo uprzejmy i ludzki :)
~ niezalogowany
19 sierpnia 2014r. o 0:31

to miałam a teraz mam bliżniaki, a jak u Ciebie z miesiaczkowaniem? ja 5 lat tylko luteine brałam i medargin bodajże i jakoś tak wyszło.

Miesiączki mam nieregularne, cykle 22-40 dniowe, ale nie biorę nic na wywołanie. Problem w tym, że nie wiem czy w ogóle mam owulację, bo nigdy nie miałam monitoringu.
Mam jeszcze pytanie, czy któraś z Was miała robione HSG w Bolesławcu na jeleniogórskiej?
Jak przebiegało?
~mama1 niezalogowany
19 sierpnia 2014r. o 10:57
a ja mam pytanie do forumowiczek; jeden z bolesławieckich ginów przepisał mi Hydroxyzynę ( niby na uspokojenie) czy któraś z was to brała..? jestem w 10tc, czytam w necie i sama już nie wiem brać czy nie brać.>?
(nie mam żadnej nerwicy, chodzi tylko o to że popalam papierosy i żeby je odstawić bez stresu przepisał mi właśnie Hydroxyzynę)
~Antyszluga niezalogowany
19 sierpnia 2014r. o 13:01
~mama1 napisał(a): a ja mam pytanie do forumowiczek; jeden z bolesławieckich ginów przepisał mi Hydroxyzynę ( niby na uspokojenie) czy któraś z was to brała..? jestem w 10tc, czytam w necie i sama już nie wiem brać czy nie brać.>?
(nie mam żadnej nerwicy, chodzi tylko o to że popalam papierosy i żeby je odstawić bez stresu przepisał mi właśnie Hydroxyzynę)

Odstawić śmierdziele bez stresu? :| :| :| Może na terapię się zgłoś, jak ci ciężko będąc w ciąży przestać truć własne dziecko i normalnie rzucić to dziadostwo :>
~ niezalogowany
19 sierpnia 2014r. o 18:09
~ napisał(a):
Mam jeszcze pytanie, czy któraś z Was miała robione HSG w Bolesławcu na jeleniogórskiej?
Jak przebiegało?

Co do drożności w naszym szpitalu. Nie polecam, ból niemiłosierny. Robią zdjęcie które nic nie mówi. Tak mnie bolało, leżałam skręcona a w tym czasie zrobiono zdjęcie - efekt, wady getyczne macicy, źle ułożone, wszystko niedrożne. Lekarz gin mi odradzał a ja się uparłam, chciałam na NFZ. O szczegółach nie wspomnę. Choć nie jestem za zabiegami prywatnymi ten akurat polecam prywatnie we Wrocławiu u dr Wojciechowskiego. Nic nie boli, pacjentka rozluźniona wprowadzają kontrast i nagrywają na płytkę całą drogę ,,bąbelków" (a nie zdjęcie!). Okazało się że wszystko jest ok. Tylko koszt..ok 400zł. Natomiast histeroskopię jak najbardziej polecam szpital na Borowskiej we Wrocławiu, na NFZ!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza