Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ niezalogowany
19 sierpnia 2014r. o 23:15
~ napisał(a):
~ napisał(a):
Mam jeszcze pytanie, czy któraś z Was miała robione HSG w Bolesławcu na jeleniogórskiej?
Jak przebiegało?

Co do drożności w naszym szpitalu. Nie polecam...

Dzięki za info :* :* , bo właśnie chciałam poprosić o skierowanie, ale chyba sobie odpuszczę i zrobię prywatnie :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Jaa niezalogowany
19 października 2014r. o 12:16
Cz znacie ginekologa, który przyjmie w niedzielę prywatnie?
~.... niezalogowany
19 października 2014r. o 17:49
~ napisał(a):
~ napisał(a):
Mam jeszcze pytanie, czy któraś z Was miała robione HSG w Bolesławcu na jeleniogórskiej?
Jak przebiegało?

Co do drożności w naszym szpitalu. Nie polecam, ból niemiłosierny. Robią zdjęcie które nic nie mówi. Tak mnie bolało, leżałam skręcona a w tym czasie zrobiono zdjęcie - efekt, wady getyczne macicy, źle ułożone, wszystko niedrożne. Lekarz gin mi odradzał a ja się uparłam, chciałam na NFZ. O szczegółach nie wspomnę. Choć nie jestem za zabiegami prywatnymi ten akurat polecam prywatnie we Wrocławiu u dr Wojciechowskiego. Nic nie boli, pacjentka rozluźniona wprowadzają kontrast i nagrywają na płytkę całą drogę ,,bąbelków" (a nie zdjęcie!). Okazało się że wszystko jest ok. Tylko koszt..ok 400zł. Natomiast histeroskopię jak najbardziej polecam szpital na Borowskiej we Wrocławiu, na NFZ!

Ja miałam robione tez na NFZ tyle ze we Lwowku. Wspaniała opieka i wszystko w najlepszym porządku
12817
#Pat1307 nieaktywny
21 października 2014r. o 17:53
Czy któraś z Was wie gdzie przyjmuje dr Jarosław Downar-Zapolski? i czy przyjmuje na NFZ czy prywatnie tylko?
~aga niezalogowany
21 października 2014r. o 18:59
Downar jak dobrze pamiętam Biomed na Piaskowej,na nfz też ,ale terminy długie;) zadzwoń i zapytaj...
12817
#Pat1307 nieaktywny
21 października 2014r. o 19:46
Dzieki, jutro akurat tam sie wybieram to zapytam, a ewentualnie mogłabyś polecić jakiegoś dobrego ginekologa?
~~~ niezalogowany
21 października 2014r. o 23:42
Downar przyjmuje też w przychodni nad rossmanem
12817
#Pat1307 nieaktywny
22 października 2014r. o 17:05
Dzięki dziewczyny, no niestety pytałam się w rejestracji w Biomedzie, ale powiedzieli ze do końca roku nie ma wolnych terminów do dra Zapolskiego ;/, pytanie moje, następne czy któraś z Was była w poradni gin-poł w szpitalu na Jeleniogórskiej, jeśli tak to jakie opinie...? Dzięki za rady.

Dopisane 22.10.2014r. o godz. 17:05:

Dzięki dziewczyny, no niestety pytałam się w rejestracji w Biomedzie, ale powiedzieli ze do końca roku nie ma wolnych terminów do dra Zapolskiego ;/, pytanie moje, następne czy któraś z Was była w poradni gin-poł w szpitalu na Jeleniogórskiej, jeśli tak to jakie opinie...? Dzięki za rady.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza