~ania niezalogowany 22 października 2014r. o 21:38
Byłam może 3 razy w poradni na jeleniogórskiej-długi termin oczekiwania, jeden lekarz tylko kilka osób przyjmuje dziennie. No i trochę słaby sprzęt. Ale zależy co kto lubi;-)
Ja byłam wczoraj, zapisać się, i położna? zapisała mnie na poniedziałek. I tak się właśnie zastanawiam nad szpitalem. W Bolesławcu mieszkam od roku i nie mam ginekologa... A teraz mi jest potrzebny, i nie wiem komu zaufać :)
Dopisane 23.10.2014r. o godz. 09:55:
Ja byłam wczoraj, zapisać się, i położna? zapisała mnie na poniedziałek. I tak się właśnie zastanawiam nad szpitalem. W Bolesławcu mieszkam od roku i nie mam ginekologa... A teraz mi jest potrzebny, i nie wiem komu zaufać :)
~Inka niezalogowany 23 października 2014r. o 14:39
Polecam dr Jekę. Jest bardzo komunikatywna i wszystko tłumaczy i nie czeka aż zapytasz.. Słaby sprzęt, ale jej wiedza... no mega! Niedawno urodziłam dzieciątko na oddziale w Bolesławcu a moją ciążę prowadziła dr Szwaj-Moreno. Chodziłam prywatnie 9 miesięcy i przekonałam się, że jest strasznie zamknięta i potrafi być opryskliwa i niemiła. Poszłam do niej tak naprawdę myśląc, że położne lepiej mnie przyjmą na oddziale - bo to ordynator. I myślę, że większość kobiet z tego powodu chce (musi) prowadzić u niej ciążę. Teraz żałuję - bo położne są świetne bez względu na lekarza..
A! Dr Kukuła jest podobno super - ale nie byłam u niego.
#Pat1307 nieaktywny 23 października 2014r. o 16:29
Dziękuje za odpowiedź. Szukam lekarza na NFZ. W poniedziałek mam wizytę w szpitalu, i zobacze jaki lekarz i jak podchodzi do pacjentki(ciąża). Na wszelki wypadek zapisałam sie w Biomedzie na wizytę ale na koniec listopada. Jak uważacie nie będzie mi lekarz robił problemow w Biomedzie, jak na pierwszej wizycie bylam gdze indziej?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.