Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~Ja niezalogowany
19 października 2016r. o 16:20
Z tego co pamiętam to dr.Jeka przyjmuje od 10 ale kolejka ustawia się już od 6"rano
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
19 października 2016r. o 19:22
~Nika napisał(a): Dr Rahman w szpitalu w Bc przyjmuje we wtorek. A co do dr Kukuły to raz miałam z nim kontakt w poradni w Zgorzelcu. Taką prowizore odwalił że stwierdziłam że nigdy więcej. Pewnie za pieniądze jest inny.

mogę wiedzieć co takiego? BO faktycznie za pieniądze jest miły
~Brzuchatka niezalogowany
19 października 2016r. o 22:11
Ja nie narzekam trafiłam do doktora w poradni K przy szpitalu w Zgorzelcu i bardzo sympatyczny człowiek na badania też nie narzekam zbadał bardzo dokładnie dodam jeszcze że była to wizyta va NFZ.
~Wika niezalogowany
19 października 2016r. o 22:15
Ja też byłam w poradni K w Zgorzelcu i zgadzam się z brzuchatka . Jedź do naszego szpitala i zobacz jak to jest jak odstawiaja prowizore.
~nika niezalogowany
20 października 2016r. o 10:37
Ja chodzę do poradni w bc i nie narzekam. A co do dr K to zrobił mi usg brzucha przyrządem dopochwowym stwierdzając że nic nie widzi i jak chce mogę pójść na oddział. No i tak zrobiłam. Jedno badanie brzucha palpacyjne przez ordynatora i od razu termin na zabieg. To się doktorek K zdziwił.
~ niezalogowany
20 października 2016r. o 10:50
~nika napisał(a): Ja chodzę do poradni w bc i nie narzekam. A co do dr K to zrobił mi usg brzucha przyrządem dopochwowym stwierdzając że nic nie widzi i jak chce mogę pójść na oddział. No i tak zrobiłam. Jedno badanie brzucha palpacyjne przez ordynatora i od razu termin na zabieg. To się doktorek K zdziwił.

w bolesławcu kto jest ordynatorem? a dr. kukuła ma nowoczesny sprzęt np. w porównaniu do CHOMY ?
~nika niezalogowany
20 października 2016r. o 11:16
To było w Zgorzelcu a prywatnie napewno bym do niego nie poszła szczególnie jeszcze za takie pieniądze.
~Wika niezalogowany
20 października 2016r. o 11:55
Chyba kolorujesz jakim cudem może zrobić usg brzucha przyrzadem dopoch. Sprzęt ma dobry a koszt wizyty wcale nie jest aż tak bardzo duży ,zresztą kazdy dobry lekarz się ceni a jeżeli komuś zależy na ciąży i zdrowiu to pójdzie prywatnie bez względu na koszty
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.