~mama napisał(a): Bardzo dobrym ginekologiem jest dr,Jarosław Downar-Zapolski! Jestem w 6miesiącu ciąży i chodzę do tego właśnie lekarza.Polecam Każdej kobiecie;jest miły,delikatny,poświęca dużo czasu pacjentce,nie spieszy się,odpowie na każde pytanie,robiąc usg tłumaczy co i jak z dzidziusiem,myśli głośno:) ,nie skrywa nic dla siebie ,o wszystkim mówi pacjentce.Między chyba 11 a 12 tyg ciąży powiedział płeć i jak na razie się nie zmieniła:) Przyjmuje prywatnie nad rossmanem na zgorzeleckiej,koszt wizyty to 150zł,w każdej chwili można dzwonić do doktora na komórkę,jest on ordynatorem szpitalu we Lwówku-tyle ,że nie ma tam porodówki-szkoda-,ale trudno ,rodzić będę w bolesławcu ,nie mam nic do zarzucenia opiece na porodówce-dwa porody już tam miałam i to dwa różne ;i cesarkę i naturalny.
Doktor Downar wykonuje usg genetyczne.Jego sprzęt jest nowoczesny ;) Tyle! POLECAM !!!
rodziłaś na 2 różne sposoby? więc masz porównanie, za drugim razem jeśli pierwsza była cesarka jest potem prawo wyboru czy nie jak to jest? dzieki