Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ niezalogowany
12 września 2008r. o 21:17
ja też tak uważałm przez 7 lat, ze jest dobrym ginekologiem.ufałam mu a on tak beszczelnie mnie okłamał z tak powazna choroba jajnikow.
STRACIŁAM DO NIEGO ZAUFANIE !! !! !! !! !! !!
MA KRECHE NA CAŁEJ LINI !! !! !! !!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~agata niezalogowany
12 września 2008r. o 21:21
ja też uważam,że jest najlepszy pomógł mojej znajomej u której wykrył raka we wczesnym stadium rozwoju, nasz wspaniały Doktor Ziółkowski :)
~EDYTA niezalogowany
12 września 2008r. o 21:28
DOKTOR ZIÓLKOWSKI JEST NAJLEPSZY!!! NIE TYLKO W BOLESŁAWCU ALE W CAŁYM POWIECIE NIE MA LEPSZEGO SPECJALISTY WIEM BO SPRAWDZILAM OSOBISCIE ,MIALAM BARDZO POWOZNA CHOROBE JAJNIKOW I TYLKO ON MI POMOGL.
DZISIAJ MAM WSPANIALEGO SYNKA:)
~ niezalogowany
12 września 2008r. o 21:37
GRATULUJE SYNKA. :) :) :)
ALE KAŻDY MOŻE WYRAZIC SWOJĄ OPINIE NA TEMAT KAŻDEGO LEKARZA.JEDNYM DOKTOR POMOGŁ A DRUGIM NIE.
SA JEGO ZALETY I WADY.....
TYLKO NIE ROZUMIĘ JEDNEGO CO DOKTOROWI DAJE OKŁAMYWANIE NIEKTORYCH PACJENTEK?
~Ewelina niezalogowany
12 września 2008r. o 22:15
mi doktor Ziółkowski również pomógł i ma zdrowe dzieciaczki a wielu lekarzy skreślało mnie jak matkę
~ANGELIKA niezalogowany
12 września 2008r. o 22:16
O JEJ ,,OKŁAMYWANIE"TO ZBYT POWAZNE OSKARZENIE!! ,I NA TO PYTANIE ODPOWIEDZIAŁA SOBIE PANI SAMA JEDNYM UDA SIE POMÓC INNYM NIE.
A SŁYSZAŁYSCIE O NOWYM GINEKOLOGU W BOLESŁAWCU?
~ niezalogowany
12 września 2008r. o 22:44
ale to prawda oszukał mnie.a ja mu tak ufałam.nie wyobrazałam sobie innego lekarza ginekologa.a jednak zawiodł mnie.
jego złe zdjagnozowanie kosztowało mnie utarta zdrowia,a ile przepłakanych dni i nocy.to juz moje.
P.s.jego złe zdjagnozowanie potwierdził inny lekarz ginekolog.
gdyby nie to forum dalej bym zyła z ta swiadomoscia,ze mam schorzenie jajnikow.a pozniej przemyslałam pewne sprawy i niedociagniecia ze strony doktora
~ niezalogowany
12 września 2008r. o 22:46
A JAKI TO GINEKOLOG? :) :) :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.