Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~pacjentka od 7 lat dr Z. niezalogowany
9 września 2008r. o 10:34
nie zgodze sie w komentarzem ze Doktor Z. jest złym lekarzem- wszystko zależy od kobiety i jej organizmu Ja na początku chodzilam do doktora B. i to wlasnie on mnie zle leczyl ciagle przepisywal mi leki antykoncepcyjne.POtem koleżanka mi poleciła doktora Z. i poszłam do niego okazalo sie ze jeden jajnik mi zle funkcjonuje i to moze spowodowac ciaze pozamaciczna no i po leczeniu zaszlam z ciąze urodziłam dziecko a po 2 latach kolejne i nie moge zlego słowa na niego powiedziec.Doktor pomogl rowniez mojej kolezance ktora miala problemy z zajsciem z ciaze wszyscy lekarze nawet Ci z Wrocławia twierdzili ze nie ma szans a on dał jej szanse i leczył ja i ma 2 dzieci. Wiec nie dajcie ze on jest do bani bo naprawde wielu kobietom pomogl a to ze przepisuje czasem duzo lekow to jego wada moze fakt ale on jest nadgorliwy i jak widzi ze cos jest nie tak chce zapobiec problem
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
9 września 2008r. o 12:08
no w koncu sie dowiedziałam o której przyjmuje bo już zdurniałam bo jest napisane wszędzie czynne 16-20.dzięki
~ niezalogowany
9 września 2008r. o 12:15
nie zgodze sie z opiniami o doktorze Chomie.chodziłam do niego przez cały okres ciąży.był naprawde bardzo miły i nie miałam żadnych zastrzeżeń.co prawda było to 10 lat temu ale czy ludzie moga sie ąż tak zmienić?
~ niezalogowany
9 września 2008r. o 20:39
nikt nie powiedział,ze doktor Z.jest do bani....ale prawda jest taka ,ze okłamuje kobiety.juz tłumacze wciska rozne chroby ,ktore nie istnieja.nie kazdej kobiecie ale co trzeciej...... napewno.spotkałam sie z roznymi opiniami na temat doktora Z.nie sa pozytywne.skoro kobiety wypowiadaja sie na jego temat negatywnie to cos musi w tym byc.
1428
Seifer
9 września 2008r. o 20:54
bartek23 napisał(a): kto wie czym się różni ginekolog od psa?????

No czym? ;>

Uśmiech na twarzy nie zawsze odzwierciedla faktyczny stan umysłu...
~mama niezalogowany
9 września 2008r. o 21:12
niestety ad. dr z czasów J. Góry znam też historę proponowania łóżka za pieniądze , co gorsza pani miała mieć usuwany guz, którego wcale nie było

sądzę , ze mechanizm był taki [ i niech ten post przeczytają LEKARZE]
pani po 50-tce , zadbana szła do lekarza ginekologa prywatnie , ten stwierdzał , że konieczne jest cięcie [guz, mięśniak, itp] , a łózko może być na jutro nawet , bo sprawa pilna [ pacjentka poczuje się wyjątkowo otoczona troską i ... nie zdąży się skonsultować z innym lekarzem]
koszt 4000-5000 tys. to zależy czy np. nie ma tarczycy, bo wtedy anestezjolog może wziąć więcej
odbywało się cicie, łatwe, proste , nawet z usunieciem "nieporzebnych w tym wieku " elementów macicy, do badania szedł wycinek
ponieważ pacjetka była absolutnie zdrowa , żadnego guza nie było - wynik po 2 tyg. wskazuje nie ma raka, jest pani zdrowa
i co ? klientka zachwycona lekarzem ... taki staranny , ona zdrowa, a mogła przeoczyć tak ciężkie schorzenie, tyle teraz kobiet umiera
myslę , że tak to mogło działać w niejednym szpitalu

pod rozwagę KOBIETOM , zanim uwierzycie, że jesteście ciezko chore skonsultujcie się z lekarzami spoza układu szpitalnego

happy end :
pani konsultuje się z córką : kochanie nie denerwuj się , będe miała zabieg, wszytsko zalatwione
córka : mamo przyjeżdżaj do Wrocławia, tu bedzie taniej , przecież wiesz , że mam znajomych lekarzy

wszystko przygotowane pod kątem zabiegu, lekarz czyta opis choroby : faktycznie ejst konieczne cięcie i jeszcze przed zabiegiem prosi panią na fotel ginekologiczny i tu ... oczy otwiera ze zdziwienia rzeczywistość przeczy "dokumetacji lekarskiej " z Bolesławca ;pani jest ZDROWA, nie ma żadnego powodu do zabiegu, operacji

aż dziw bierze , że pani nie ma ochoty pochwalić się tym nadprzyrodzonym wyzdrowieniem z Izbą Lekarską , jest szczęśliwa , ze zdrowa
~mama niezalogowany
9 września 2008r. o 21:15
dlaczego po napisaniu pani wyszedł paskudny emotikon z językiem
tam ma być po prostu "pani"
~Gocha niezalogowany
11 września 2008r. o 13:06
Cześć
Ja chodze do gin Z. wykrył u mnie zespół PCO co potwierdził inny lekarz.
Ale poczytałam wasze opinie i już nie jestem taka pewna jak dotychczas.
Znacie może jakiegoś gina który zajmuje się takimi przypadkami jak PCO?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza