Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~mama niezalogowany
13 września 2008r. o 17:23
~iwona napisał(a): Polecam doktora ZIÓŁKOWSKIEGO ZNA SIĘ NA RZECZY I NAJNOWSZYCH METODACH LECZENIA Z TEGO CO WIEM MA BARDZO DOBRY PRZYCHODNIA OMEGA ULICA STARZYŃSKIEGO

szczerze odradzam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Spostrzegawcza niezalogowany
13 września 2008r. o 23:02
Agata, Edyta, Elwirka i Iwona... a nie lepiej bylo napisac jednego posta i podpisac sie hurtem... macie to samo IP pe132.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl .....
:]
~mamuśka niezalogowany
15 września 2008r. o 13:16
ja również szczerze odradzam. Mi jakis czas temu doktor Ziółkowski powiedzial ze bede miala spory problem z zajsciem w ciąze i chcial mnie "leczyć". Jestem juz mama 2 dzieci i zadnych problemów nie mialam! wiem ze nie jestem jedyna jesli chodzi o tą kwestie!! ODRADZAM!!!!!!!
~mama niezalogowany
15 września 2008r. o 13:27
~mamuśka napisał(a): ja również szczerze odradzam. Mi jakis czas temu doktor Ziółkowski powiedzial ze bede miala spory problem z zajsciem w ciąze i chcial mnie "leczyć". Jestem juz mama 2 dzieci i zadnych problemów nie mialam! wiem ze nie jestem jedyna jesli chodzi o tą kwestie!! ODRADZAM!!!!!!!

jakbym czytała swoją historię
facet jest chory czy się odgrywa za nieudane małżeństwo własne?
~didi niezalogowany
15 września 2008r. o 13:32
ja kilka lat temu byłam pacjentką Doktora Z., nie mam powodów do narzekań. Ale z tego co piszecie tu na forum, czas zmienić lekarza. Potrzebuję za chwilkę wybrać sie na badania, ale teraz to mam dylemat gdzie pójść ???

no to gdzie szukać przyzwoitego lekarza ? który będzie kompetentny i przyjazny ?
~mama niezalogowany
15 września 2008r. o 13:43
~didi napisał(a): ja kilka lat temu byłam pacjentką Doktora Ziółkowskiego, nie mam powodów do narzekań. Ale z tego co piszecie tu na forum, czas zmienić lekarza. Potrzebuję za chwilkę wybrać sie na badania, ale teraz to mam dylemat gdzie pójść ???

no to gdzie szukać przyzwoitego lekarza ? który będzie kompetentny i przyjazny ?

mediconcept Wrocław
Krzycka 94:
Jarosz, H. - tych polecam, sa podobnie nowi, równie dobrzy specjaliści , ale nazwisk nie znam
polecam stronę www

http://www.mediconcept.pl/o_nas.html
~ niezalogowany
16 września 2008r. o 14:23
Polecam doktora Ziółkowskiego to dobry specjalista, pomógł mojej mamie , było bardzo źle zdiagnozował dośc wczesnie nowotwór
~ niezalogowany
16 września 2008r. o 22:45
nikt nie powieział ,ze jest złym lekarzem.wkoncu skonczył studia.....jest lekarzem(ginekologiem).
ale zawiodł niejedna swoja (byłą....)pacjetke.a to sie pamieta.
jak ktos razm sie sparzy na kims to pozniej ciezko zaufac takiej osobie. :|
POZDRAWIAM......
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.