~ napisał(a): ja tez chcialabym wiedzie gdzie jest jakas dobra, mila pani ginekolog w boleslawcu. wybieram sie na pierwsza wizyte. ile tez bierze?
Z tego co wiem, w Bolesławcu są 4 panie ginekolog. Jednej z nich nie polecam po osobistych doświadczeniach, druga też ma złe opinie, trzecia-z ul. Staroszkolnej ma w miarę dobre opinie, aczkolwiek ja u niej nigdy nie byłam, więc nie mogę się wypowiedzieć na jej temat, a czwarta też raczej nie ma dobrych notowań i teraz raczej zajmuje się medycyną estetyczną. Ale nie radzę Ci sugerować się płcią lekarza! Rozumiem, że to Twoja pierwsza wizyta, że możesz czuć się skrępowana, ale zapewniam Cię-nie ma się czego wstydzić, od tego są właśnie lekarze żeby pomóc, a nagi pacjent to dla nich chleb powszedni i naprwadę nie ma powodu do skrępowania! Wierz mi, że pleć lekarza nie ma najmniejszego znaczenia, liczą się kwalifikacje!
Ja na przykład od maja jestem pacjentką doktora Kukuły i póki co nie wyobrażam sobie lepszego specjalisty! Jest to człowiek o niezwykłej, niespotykanej wręcz, ogromnej kulturze osobistej, bardzo miły, cierpliwy, którego naprawdę interesują problemy, z jakim się zwracają do niego pacjentki! Bada dokładnie, żeby niczego nie przeoczyć, zleca badania dodatkowe, a przy tym spokjnie i cierpliwie wszystko tłumaczy, nie trzeba się o to wcale dopominać!
Wizyta podstawowa kosztuje u niego 100 zł, a jeśli robi na niej cytologię, to 120 zł.
Oczywiście wybór należy do Ciebie...Życzę, żeby był on trafny i żebyś trafiła na lekarza, do którego będziesz mieć zaufanie!