Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~Nika niezalogowany
19 września 2008r. o 21:36
Czy możecie polecić jakąś dobrą położną, Mam zmiar rodzić w Bolesławcu, ale chciałabym właśnie mieć swoją położną, która będzie przy mnie i zajmie się wszystkim jak trzeba.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
20 września 2008r. o 15:07
ja tez chcialabym wiedzie gdzie jest jakas dobra, mila pani ginekolog w boleslawcu. wybieram sie na pierwsza wizyte. ile tez bierze?
1831
#agastaffbull nieaktywny
20 września 2008r. o 15:21
~ napisał(a): ja tez chcialabym wiedzie gdzie jest jakas dobra, mila pani ginekolog w boleslawcu. wybieram sie na pierwsza wizyte. ile tez bierze?

Z tego co wiem, w Bolesławcu są 4 panie ginekolog. Jednej z nich nie polecam po osobistych doświadczeniach, druga też ma złe opinie, trzecia-z ul. Staroszkolnej ma w miarę dobre opinie, aczkolwiek ja u niej nigdy nie byłam, więc nie mogę się wypowiedzieć na jej temat, a czwarta też raczej nie ma dobrych notowań i teraz raczej zajmuje się medycyną estetyczną. Ale nie radzę Ci sugerować się płcią lekarza! Rozumiem, że to Twoja pierwsza wizyta, że możesz czuć się skrępowana, ale zapewniam Cię-nie ma się czego wstydzić, od tego są właśnie lekarze żeby pomóc, a nagi pacjent to dla nich chleb powszedni i naprwadę nie ma powodu do skrępowania! Wierz mi, że pleć lekarza nie ma najmniejszego znaczenia, liczą się kwalifikacje!
Ja na przykład od maja jestem pacjentką doktora Kukuły i póki co nie wyobrażam sobie lepszego specjalisty! Jest to człowiek o niezwykłej, niespotykanej wręcz, ogromnej kulturze osobistej, bardzo miły, cierpliwy, którego naprawdę interesują problemy, z jakim się zwracają do niego pacjentki! Bada dokładnie, żeby niczego nie przeoczyć, zleca badania dodatkowe, a przy tym spokjnie i cierpliwie wszystko tłumaczy, nie trzeba się o to wcale dopominać!
Wizyta podstawowa kosztuje u niego 100 zł, a jeśli robi na niej cytologię, to 120 zł.
Oczywiście wybór należy do Ciebie...Życzę, żeby był on trafny i żebyś trafiła na lekarza, do którego będziesz mieć zaufanie!
~ niezalogowany
21 września 2008r. o 9:53
a gdzie przyjmuje doktor Kukula?
wczesniej nie tzeba sie rejestrowac? mimo iz prywatnie, liczy sie kolejnosc przyjscia?
dzieki bardzo za info
1831
#agastaffbull nieaktywny
21 września 2008r. o 10:19
Doktor Kukuła przyjmuje na ul. Konstytucji 3 Maja 5/5 (I piętro w bloku) w poniedziałki, środy i piątki od godz. 16:00. Rejestrować się nie trzeba, liczy się kolejność przyjścia. Pozdrawiam:)
~ niezalogowany
22 września 2008r. o 7:13
dziekuje za informacje.
~ niezalogowany
22 września 2008r. o 16:26
a wie ktos jaki jest doktor Palonka? on przyjmuje na ul. sierpnia 80
~ niezalogowany
22 września 2008r. o 16:32
duzo wczesniej ludzie przychodza do doktor Kukuly? bo tam liczy sie kolejnosc przyjscia. jest gdzie zaczekac tam?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BZ Academy zaprasza