Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ niezalogowany
11 września 2008r. o 21:15
polecam doktora Dariusza Dąbrusia.naprawde super lekarz.przyjmuje w Bogatyni i w J.Gorze."Polecam" :) :) :) :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
11 września 2008r. o 21:26
Jeśli chodzi o PCO(policystyczne jajniki) to najlepiej zgłoś sie do lekarza endokrynologa.on sie zajmuje takimi przypadkami jak PCO.Zrob sobie badania hormonalne na LH FSH ,testosteron,prolaktyne itp.wtedy bedziesz wiedziała na czym stoisz.
mam pytanko a czy doktor Z.zaproponował Ci badania hormonalne?
czy skierował Cie do endokrynologa?i czy odnosił sie do internetu abyś poczytała sobie na temat chorób jaką jest to schrzenie jajników(PCO)?bo tą chorobę lepiej nie lekcewazyc.
pozdrawiam :) :) :)
~ niezalogowany
12 września 2008r. o 7:37
Co do endokrynologa to nic nie mówił. Tylko kazał mi wyniki zrobić no i poczytać w internecie na temat PCO.
Myśle, że chyba się nie pomylił bo inny lekarz to samo mi powiedział.
Teraz zaczęłam brać luteinę od 15 cyklu i mam straszny ból brzucha , że ledwo go wytrzymuje i nie wiem co mam robić. Czy to poprostu jest normalne żeby tak bolało ;(
~ niezalogowany
12 września 2008r. o 8:53
a wyniki wskazały Ci ,ze masz PCO.Tz.podwyższony testosteron,wynik LH,FSH wyszły wieksze jak 1,5 .
a przy policystycznych jajnikach ponoc boli dół brzucha.
~ niezalogowany
12 września 2008r. o 12:39
Wykazały , że to PCO. Ale dlaczego dopiero teraz brzuch boli jak zaczęłam przyjmować leki, to jest dla mnie dziwne bo w ulotce nic nie jest napisane na temat bólu brzucha zażywając luteinę
~ niezalogowany
12 września 2008r. o 15:02
dziwne,ze lekarz przepisał Ci luteinę.....powinien przepisac Ci jakies tabletki antykoncepcyjne albo plastry EVRA(SA DROGIE BO KOSZTUJA 54-56 zł).
wytłumacze dlaczego:
tabletki antykoncepcyjne badz plastry oszczedziły by Twoje jajniki(nie tworzyły by się kolejne cysty badz torbielki).......
moim zdaniem luteina wspomaga prace jajnika.a to sie wiaże z kolejnymi torbielkami.dlatego przy PCO na jajniku jest jeszcze taka błonka przez ,która nie moze wydostac sie jajeczko ( bezowulacyne cykle) takie jest moje zdanie.skoro lekarz przepisał Ci luteine to chyba wie co robi.....ale doktorowi Z.do konca bym nie wierzyła.za duzo kobiet oszukał...najlepiej przejdz sie do innego lekarza ginekologa i wtedy zobaczysz co on Ci powie.Czy lepsza bedzie luteina czy antykoncepcja.
Pozdrawiam :) :) :)
~elwirka niezalogowany
12 września 2008r. o 21:06
też miałam ten problem doktor Ziółkowski zaproponował mi antykoncepcję ale się jej bałam, więc wziełam kilka razy luteinę i od roku wszystko jest ok i czuje się dobrze.
Doktor Ziólkowski to świetny specjalista ,pomógł wielu moim koleżankom uważamy ,że jest najlepszym ginekologiem w Bolesławcu ! Doktora Dąbrusia nie znamy ale czytałam ,że robił karierę w SAMOOBRONIE, cóż każdy sposób na zdobycie sławy jest dobry :>
~iwona niezalogowany
12 września 2008r. o 21:13
Polecam doktora ZIÓŁKOWSKIEGO ZNA SIĘ NA RZECZY I NAJNOWSZYCH METODACH LECZENIA Z TEGO CO WIEM MA BARDZO DOBRY PRZYCHODNIA OMEGA ULICA STARZYŃSKIEGO
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.