To jest nowa kamienica vis a vis starych kamienic, na Gdanskiej jest jedna taka, niebieska, ale wejscie do gabinetu jest od podworza(od ulicy Lokietka).
W Bolesławcu przyjmuje endokrynolog z Wrocławia. Jest mniej więcej co dwa tygodnie, zawsze w sobote. Wystarcz wcześniejsza rejestracja telefoniczna, czasem trzeba długo czekać w kolejce, ale na pewno przyjmie.
A jeśli chodzi o dr. Ziół. to szczerze polecam. Super lekarz, opieka w szpitalu, w którym pracuje rewelacja!!! Moja mama też do niego chodzi i on jako pierwszy kilka lat temu wykrył u niej poważną wadę. Przez kilkanaście lat leczyła się u innych ginekologów i nikt tego nie zauważył, dopiero dr. Z, dostrzegł problem i na szczęści już jest wszystko dobrze.
byłam ostatnio u dr Jeki w Chojnowie, osoba komunikatywna i szczera, z dużą wiedzą. pomogła mi i mogę ją polecić z czystym sumieniem ;) w Chojnowie ma specjalistyczny sprzęt, którego nie ma w B-cu... tylko niestety trzeba troszkę poczekać w kolejce, bo ma bardzo dużo pacjentek. pozdrawiam ;)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.