Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~wwe niezalogowany
15 sierpnia 2009r. o 10:42
prosze o informacje czy miala któras z was operacje prowadzona przez doktora Ziółkowskiego w Kowarach , co to wogole jest za szpital, czy jest fachowa obsluga ???
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~inka niezalogowany
15 sierpnia 2009r. o 11:20
ODRADZAM!!!!!!!!! Z. to nie lekarz...tylko sciaga kase od pacjentek jak tylko sie da :/
2143
#ann13 nieaktywny
15 sierpnia 2009r. o 12:45
ićcie pisac erekcjato na www.erekcjato.eu
i nie pitolcie, bo i tak co ma być to będzie

w USSR
2708
#Anonim2708 nieaktywny
15 sierpnia 2009r. o 12:49
~inka napisał(a): ODRADZAM!!!!!!!!! Z. to nie lekarz...tylko sciaga kase od pacjentek jak tylko sie da :/

Słyszałem o wielu kobietach, które miały uraz do ginekologów w Bolesławców a po wizycie u doktora Ziółkowskiego zmieniły zdanie .. niczego nie reklamuje .. tylko stwierdzam fakty :-)
~ niezalogowany
15 sierpnia 2009r. o 12:58
a doktor Kukuła???jest dobry?mało o nim piszecie.może ktos ma doswiadczenie u tego lekarza????
1831
#agastaffbull nieaktywny
15 sierpnia 2009r. o 13:06
~ napisał(a): a doktor Kukuła???jest dobry?mało o nim piszecie.może ktos ma doswiadczenie u tego lekarza????

Było o nim dużo-trzeba tylko przejrzeć cały wątek, poza tym polecam www.znanylekarz.pl. Jak dla mnie jest to jedyny lekarz, do którego mam zaufanie. Niezwykle życzliwy, ludzki, do każdej pacjentki podchodzi indywiduanie i wręcz z sercem na dłoni. Cierpliwy, dokładny, prawdziwie zainteresowany problemem, z jakim się do niego przychodzi etc. Nigdy wcześniej nie spotkałam tak kulturalnego i zainteresowanego pacjentem lekarza. To lekarz z prawdziwego powołania z niezwykłym podejściem do pacjenta. Nigdy nie ma złego humoru, zawsze jest bardzo życzliwy i widać, że naprawdę chce pomóc. Szanuje pacjentki, jest bardzo punktualny, a jak się spóźni choć 10 minut-to przeprasza. Takie jest moje zdanie o nim.
~wwe niezalogowany
16 sierpnia 2009r. o 10:24
kukula spoko ale przy porodzie nie zawsze jest u swoich pacjentek i to chyba minus bo inni z lubania to juz nie sa tacy fajni jak on niestety sprawdzilam to na sobie 2 lata temu .....
~ola niezalogowany
16 sierpnia 2009r. o 10:49
ja jestem bardzo zadowolona z p.Pawlik,ona prowadzila mi cala ciaze i naprawde sudowna kobieta,ona stwierdzila u mnie zatrucie ciążowe i dala skierowanie do szpitala co szpital mnie kierowal do domu bo twierdzil ze nic mi nie jest i tak z 3 razy i dopiero za ostatnim razem mnie zostawili bo mialam wysokie cisnienie i zrobieli cesarke po czym stwierdzili ze to było zatrucie ciazowe,moje dziecko przez to musilo lezec pod tlenem,nie wiem kto co mowi i mysli ale ja wiem jedno ze zawsze do tej pani dr wroce pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo