Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

942
#malagosia nieaktywny
8 lipca 2009r. o 21:41
tak, mieszkanie w bloku przerobione jest na gabinet przestronny i czysty. znajduje się na ul. Łokietka 7d/2.
tel do gabinetu: 076 81 91 342, dom: 076 81 86 047, a kom: 605 33 11 65. przyjmuje w poniedziałki i środy od 16 do 19.
ulica Łokietka znajduje się na blokach (widać je po lewej stronie, gdy jedzie się na Legnicę).
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~misiola1212 niezalogowany
8 lipca 2009r. o 21:42
Dr. Ch, żadna rewelacja. Nie miły, a ceny...szkoda gadać.
3026
#Kat nieaktywny
8 lipca 2009r. o 21:52
Dzięki za wyczerpujące info :-)
Tak tylko chciałam spytać, bliżej mam w Bolcu :-)
2625
#Horbi nieaktywny
8 lipca 2009r. o 22:04
A ja polecam Renatę Horbanowicz, telefon kontaktowy: 604733949.

Pozdrawiam!

" ): Bywa i tak .. "
~wse niezalogowany
14 sierpnia 2009r. o 10:22
prosze o namiar na dobrego sprawdzonego lekarza w tej prywatnej klinice we wrocku NZOZ MEDICONCEPT czy jesli jest konieczny zabieg operacyjny czy daja skierowanie do szpitala na fundusz zdrowia ???? czy macie w tej materii jakies doswiadczenie?
~ niezalogowany
14 sierpnia 2009r. o 10:26
http://www.mediconcept.pl/o_nas.html
~www niezalogowany
14 sierpnia 2009r. o 13:12
czy robila ktoras z was laparoskopie na nfz we wrocku jak sie tam dostac, jakis dobry szpital prosze o namiary
~pacjentka niezalogowany
14 sierpnia 2009r. o 14:43
~wse napisał(a): prosze o namiar na dobrego sprawdzonego lekarza w tej prywatnej klinice we wrocku NZOZ MEDICONCEPT czy jesli jest konieczny zabieg operacyjny czy daja skierowanie do szpitala na fundusz zdrowia ???? czy macie w tej materii jakies doswiadczenie?

jestem tam pacjentka od 6 lat
u dr wiktora jarosza i dr halamy- dwaj przyjaciele, lekarze od serca
dr halama byl orddynatorem ginekologii w trzebnicy w szpitalu powiatowym, bo w mediconconcept chyba nadal tylko prywatnie
polecam polecam
polecam , daleko od dr z omegi , ktorego nie jedyna pacjentka do poprawki bylam we wroclawiu w mediconcept
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo